Älska kinderegg!

Kollade nyss på inception för andra gången. Sjukt bra film! Denna gång så var filmen kortare än vanligt, eller? Det känns så för att första gången jag kollade på den med min storasyster och hennes vänner så stoppade vi hela tiden för att vi inte riktigt fattade vad som pågick. Hahah :D

Äter kinderegg nu, jag vill äta en till för att se vad jag får för leksak denna gång. :thumbup: :love:





Leksaken jag fick, undra vad det är??


Jamen så klart, en elefant :D

Loppmarknad

Tjenareee! Idag hade tjejorna i min klass loppmarknad. Första gången vi hade loppmarknad var vi på samma plats som vi var på idag. Men grejen är att första gången vi hade loppmarknad hade vi inte så mycket grejor men fick nästan såld på allt. Vi tjänade 300+ kr! Otroligt eller hur? + att typ nästan alla sakerna vi hade var på 10 kr..
Denna gång hade vi 1000 gånger så mycket saker än förra. Men vi fick inte såld på någonting :( Och vi som trodde att sälja saker på loppmarknad var lätt..
Haha men vi hade såkallade tävlingar där vi gav ut några fula saker till dom mindre oss.


See u later! :)

Udda körsbär

Mamma köpte en hel låda med körsbär. Mums! Men jag hittade två körsbär som var annorlunda än dem vanliga. Kolla bara på bilderna här under så får du se hur körsbären ser ut!

Look! :O Två körsbär på köpet av en gren! HAHAH coolt eller hur?! :D


En hjärta! Skit coolt eller hur? :D

Fail kladdkaka

HAHAHA, jag spelade på min piano när jag plötsligt kände en lukt. Något bränd. Då kom jag ihåg att storasyster bakade kladdkaka. HAHAHA jag skrek: Kakan!! Och sprang till köket, där var redan storasyster och skrapade bort allt bränd med en gaffel..-.- Men vi tog hundra skedar med vaniljsås för att "täcka" över de brända och lukten av de. Lyckades inte riktigt. LOOOOOL.



My hair

Den här bilden under mig var några veckor före.       Den här bilden var några minuter innan jag klippte mig. :D



Så här ser de ut nu! Inte så mycket skillnad men jag är nöjd. :thumbup:


Klippte mig ju för några dagar sedan, såhär blev resultatet! Kanske de inte märks så mycket men de var ju bra. Ville bara klippa topparna för de var helt ojämnt och spretigt om man säger så? Men till sommaren blir de nog kortare om jag vågar..

Hammarkullekarnivalen

Ska dit idag med Amirah. Kommer bli as roligt. Kommer förmodligen komma bilder senare när jag kommer hem. Ska fixa mig nu haidoo

haha sista bilden blev ju helt konstig men jaja :D

Katastrofalt

Idag åkte vi till hammarkullen. Vädret var okej, eller iallafall bättre än vad som skulle hända. När vi var typ halvvägs dit så började de regna. Tur som var hade storasyster en paraply. Haha fast den paraplyet hon hade räckte bara till en person..Och vi var tre personer. Så vi kom till hammarkullekarnivalen och skulle leta efter dem andra. Vi gick bokstavligen överallt! Jobbigt!! Och de regnade också. Men efter 2 timmar ungefär så hittade vi dem och då skulle vi gå hem -.- Jag fick damp! Shiet -.-
Tog inte bilder för var upptagen med att leta....
Sååååå, det får bli en bild från weheartit.

aa...man blir inte sugen på glass alls.....

CAKE POPS

Vet inte hur dem smakar, cake popsen är fortfarande i kylskåpet. Men de var roligt att göra iallafall. :D Inte alltid man får leka med bak/mat. ;)


Mjölkchoklad, tårtbotten och nutella.


Smält choklad...mmmmm...men det blev lite bränt på sidan..


KLARA! Eller inte riktigt, vi la in dem i kylskåpet tills dem stelna. Sedan doppade vi in dem i smält choklad och la in dem återligen! :D

Trött

Dålig update jag vet haha men här är några saker som jag har gjort. Berättar mer om de imorgon när jag har blivit piggare.

* Blev ändrade planer, åkte inte till hammarkullen med Amirah. Till hammarkullekarnivalen då.

* Bakade cake pops

Haha sitter och kollar på step brothers tror jag de heter och äter sandwich :D

Hello Kitty tröja, söööööt...:thumbup:

let the rain wash away all the pain of yesterday.

Hammarkullekarnivalen

Hej!!
Snart är de hammarkullekarnivalen, kanske inte kommer att bli så roligt som förra, men vem vet. Alla kommer nog att gå på lördag då det kommer vara bättre. Men jag går också idag haha :) Och vädret ska jag inte tala om....:(
Bloggar när jag kommer hem från hammarkullekarnivalen, kommer att komma bilder tror jag.

HAHAHA vad länge sen! Kolla 2010!! :O

NY HEADER

Min nya                                                                                            Min gamla

Yay äntligen! Vet inte om ni minns men jag skrev om att jag skulle ha en ny header och design. Äntligen har jag det, återligen tack YUNATV som gjorde denna rosa, söta headern. :D Och tack Sara som hjälpte mig med designen. Hihih :)

Ska klippa mig!!

HAHAHA fast man kommer inte märka ngn skillnad. Kommer bara att klippa topparna och kanske luggen. Får se.....

Funderar på att baka cake pops

asså jag ska baka dem men får se om det blir idag eller imorgon. :) Haha jag fattar inte när människor säger: kanske de inte är gott. Vaaaa?? De är ju typ som muffins med glasyr i?!?? Hur kan man inte tycka att muffins är gott?!?!? Haha bara en liten tanke.

Istället för den rosa glasyren ska jag ha choklad. Godare nog för dom som älskar choklad ;D
Och blir nog inte såna små strössel, blir bara vanliga strössel eller inget strössel alls

Ana gina



Hahah! Ingen har väl missat den? Iaf om du har gjort de, kolla på den nununununun!

i ♥ liseberg

Kolla bara på den här videon så förstår du varför:


Jag, Amirah & Nor åker flumeride. Oh saknar stort!!


Haha älskar Amirah: "Dan jag svär, omg Dan! Jag svär om min mobil blir blött..Dan jag svär! Omg.
HAHAH iallafall så kan jag se emot att åka dit med min klass! :love:

Orientering

Tjena :) Idag var det katastrof! Eller inte hela dagen då men när vi hade idrott. Vi hade orientering och då skulle vi leta efter siffror. Så vi gick igenom skog. Ni som känner mig vet att jag hatar spindlar. Ni förstår inte hur mycket jag hatar spindlar. Så efter när vi hade gått ut från skogen så hittade Carro en spindel på mitt hår. HAHAAH gissa vad jag gör då, jag skriker: TA BORT DEN TA BORT DEN TA BORT DEN helt panikslagen. Carro vågar inte (-.-) så hon säger till Fathuma medan jag står och skriker. Fathuma tar typ sin pärm och slår mitt huvud så att spindeln ramlar av. Men nejnej den kommer nämligen på Carro! :D Awesome, haha nej men när vi kom tillbaka från skolan så lovade jag och Carro tillomed att vi skulle definitivt ta ett bad direkt när vi kom hem.

Här kommer hur som helst några färska (färska??) bilder från idag när vi var i skolan.
[tryck på bilderna så blir dem större]

DESPERATE HOUSEWIVEEEES

Hihihi :D:DSnart börjar kära desperate housewives, och kanske de blir ett till inlägg innan jag sover. Haha inlägget kommer att handla om körsbär. Wierd? :( Maybe... men ni får antagligen inlägget senare eller imorgon! ;)

HAHA aw kolla vad söt min mobil är :D:D


eller inte ;(

Godnatt!

Äter korv och kollar på my name is Earl. Haha, ses imorgon och godnatt!

i feel pretty..♫

UNO

Spelar just nu med storasyster :D

Ny svart nagellack

Hej!! Jag har aldrig vart i Ullared men vill gärna :( Caroline var där för några dagar sen och jag sa till henne att köpa en svart nagellack till mig. Tack! :D Tror att den kostade 10 kr.

Loppis

Några av grejorna vi säljer. Bilden är tagen från Alma.


Idag hade klassen loppis, kulkul! Ne inte riktigt, det blåste mycket så att alla saker som vi hade ställt fram flög. :( Och vi fick bara ihop 30 kr..Hahahha hoppas att de går bättre nästa gång! Vi ska ha en till loppis på denna torsdag som kommer nära spårvagnhållplatsen. Där hade vi också när vi gick i 5an tror ja de var. Vi fick ihop 300+, ganska bra med tanke på att vi inte hade så många saker. Men nu hade vi massor med olika saker. Väskor, smycken, kläder. Hoppas verkligen att de går bättre nästa gång! :D

HAHAHA NÖRD!


http://www.freeonlinegames.com/game/fishy.html

Bergsjöfestivalen

Fint väder det är idag! :D
Ska snart gå ner till bergsjöfestivalen och se vad man kan göra där. Förra året eller förrförra året var de as roligt. D:
Ska äta ngt först, au revoir

Åt nyss:


Billys pan pizza, limited edition med biff eller ngt sånt. De var gott men skulle tagit den originella för den slår allt! :D
Just nu går de jakten på lyckan med Will Smith och Jaden Smith. Har sett den tidigare men hann bara kolla när de var slut haha. :D

MEEEEEEN VAD GÖR DU ELINA?!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHA ASSÅ JAG SVÄR HON VILL BLI DÖDAD :(( VARFÖR TOG DU UT DOLKEN UR ELIJAH'S HJÄÄRTAAAAAAAA?!??!?!?!!??!?!!?!?!?!?!??!?!?!??!?!?!?!?!?!!?!? ;( ;( ;( ;( ;(

I just came to say hellooooooooo

Howdy howdy! Har nyss kommit hem från skolan, våran sista lektion var idrott. Vi var ute bredvid den stora lekplatsen och gjorde olika grejer. Några spelade basket, fotboll och några frisbee. Jag var med i frisbee gänget. :D
Ska snart åka till willys och storhandla yeahyeah bye!

HAHAHAHA oseriös (-.-'') Ser ni hur brun min storasyster är?!?!? Ändå så om det är effekt så kan man ju se att hon är brun jämför med mig. HEHEHE.

Rainbow

Före och efter

Äntligen tog jag tag i mina fula naglar och började måla dem. Stod inte ut med att mina naglar var helt ojämna och på några hade nagellacken gått bort. Fint? Njaa..
Jag körde på festligt och roligt denna gången! Nästa gång blire nog något sött. Kanske rosa med vita prickar i? :D

Dagens outfit 19/05


Min outfit


Min och Carros outfitsar innan vi skulle ut till Alma =)

Jag åt sushi för första gången!

Spännande!! Och vet ni hur de smakade?!?!!!?!!?
Bajs. Euuuuuuw, hatar sushi. Haha men tack Carro för att du dela med dig ändå så om jag inte ville äta risen med räkan.. ;) Hon tvingade mig.. Men de smakar seriöst bajs, hur kan ni gilla de?!?!?! Jag åt eller "åt" den vita eller vad de heter, ris med lax & ris med räka.





Och så fanns det mer.....Haha nej men vi åt inte det där..

Älskar dig bestiiiiiz <333333333333

Alma gästbloggar.

Heyhey!
Alma här som gästbloggar!
Nu sitter jag och Dan och väntar på att ulf (vår lärare) ska ge oss ''uppdrag'' asså grejer vi ska göra.
Jag tycker att Dan har den bästa bloggen, men vill att hon uppdaterar mera för det blir tråkigt för då kan jag inte läsa!
:( Men alma vill så gärna läsa :D

Idag efter skolan så ska jag, dan och carro dra till stan, jag och carro ska köpa svarta midjekjol.
Sen efter det så ska dan kolla på inception med caroline, men jag däremot ska gå ut.

Goodnight!


Hejhej! Orkar verkligen inte skriva om min dag, hände inte mycket speciellt. Hade orientering i idrotten..så ja haha. Kollade på tusen gånger starkare. Handlingen var bra men filmen var inte min typ av filmer. Ska kolla på how i meet your mother nu! Säger godnatt tills jag bloggar mer imorgon. :)

Hemgjord glass

Mums! Jag tog vanlig vaniljglass och jordgubbar, sedan tog jag mixern och mixade! Hahaha, när det var klart blev det ju smoothie så jag bara hällde smoothien in i glasshållaren. Sedan in i frysen, klart! :thumbup:
Om man också vill som jag glömde då så kan man ta bitar av frukter och lägga in det i smoothien. Det blir godare!

Do you feel my heart beating?

monday, tuesday, wednesday, thursday, friday..

Konnichiwa ^^Hihihihh känner mig rejält Foki när jag säger så..:(
Har gjort klart franska läxan, förutom en liten sak. Vet någon hur man stavar klocka på franska? /= Annars är läxan klar..
Ska kolla på någon film sedan blire desperate housewives! :love:

Snoopy <333333333333

VI VANN EN DAG I LISEBERG!

Awesome eller hur?! Haha sjukt lottade är vi :D Kan inte fatta att vi vann! Klassen vinner ju aldrig något annars men den här gången var lyckan med oss!
Okej jag berättar om hur vi vann en dag i liseberg.
________________________________________________________________________________________________

För några veckor sedan (vet faktiskt inte om jag skrev de på bloggen) så anmälde en av mina lärare klassen till en tävling. Tävligen handlar om miljön. Så klassen gick ut och letade efter skräp, efteråt sorterade vi vart glas skulle ligga och så vidare. Men det handlar inte om hur mycket skräp man hittar, det handlar om hur man redovisar det (om jag har rätt..).
Hur som helst någon dag senare i skolan så bestämde vi klassen hur vi skulle göra med skräpen. Man måste ju skicka in en tävlingsbidrag till den som håller denna tävlingen. Vi bestämmde att killarna skulle göra Imovie och tjejerna bestämmde att vi skulle göra en collage sedan skulle vi rösta på vilken bidrag vi skulle skicka in (man får bara skicka in en). Det blev tyvärr oavgjort..men för någon anledning tog lärarna killarnas bidrag. :(
Man ska väl inte deppa för VI VANN! AS GLAD. HHAHAH.

Vi fick reda på det idag efter rasten. Lärarna lurade oss att vi hade prov och gav oss varsin papper. Men dom hade vikit så att man inte ska förstöra överraskningen. Så alla var nervösa..tom jag för visste inte vad det var för sorts prov...När Maria (vår lärare) sa: När jag räknar till 3 ska alla öppna sina papper.
1
2
3..!


Grattis, ni har vunnit en dag i Liseberg. Stod det i rubriken.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hela klassen blev as glada! Killarna hoppade upp från deras stolar medan vi tjejerna satt kvar. HAHAHAH men asså as glad! Det passar perfekt för att vi hade samlat in pengar till en klassreda men vi har inte tillräckligt pengar för dem mesta grejerna..Så det passar perfekt att vi vann en dag i Liseberg! LYCKOOO   OSS.. :D

OOOMMGGG

Är just nu i skolan! Har en nyhet som jag ska berätta när jag kommer hem istället! Ooooh är as glad! Kanske ni inte blir så glada för de gäller ju inte er men jag är sjuuukt glaad! Hihihi :D:D

Hyppeln 2011

YEEEEES! Nu ska vi äntligen åka på läger som klassresa!!! Awesome har längtat ihjäl mig! Men det är fortfarande drygt några veckor kvar men längtar! Och gissa vad?!?!?!?!?!?! Vi ska bara vara där i en dag.
Ja en dag.-.- Önska att det var 2 eller 3 dagar men icke sa nicke. Bara en dag..:( Jaja..bättre än inget? Vet inte om jag kommer att kunna blogga där, får se när det är några dagar kvar.
Annars längtar jag ihjäl mig! :D

Här är en bra länk där de står de mesta om hyppeln.



Biblioteket

Kom hem nyss från att ha varit i biblioteket, spelade UNO och lånade 2 filmer som jag kommer skriva om snart. Men hur som helst, på biblioteket kom de 3 tjejer och dem stirrade på mig. Asså från ingenstans jag känner inte ens dom! Så jag tycker att det är lite kusligt när folk stirrar (nehe-.-) så jag frågade: Varför stirrar ni? då svarade en av tjejerna: För att du är så ful.
Jasså? Och trodde du att det ord som du sa skulle påverka mig från en helt främling? Hahah det är så roligt. Men Fathuma blev arg och började tjafsa med henne. Man är iaf inte bättre person än den andra om man säger fula ord. Men kan förstå henne tillomed jag blev arg..xDD


The sisterhood of the traveling pants. Underbar film, älskar allt med den!! Den är ju också min favoritfilm så..haha man kan aldrig tröttna på filmen tror jag.


Tusen gånger starkare har jag aldrig sätt men blir nog att kolla på den idag.

P.S i love you

Bonjour! Har duschat och ska snart äta pizza (igen). Nu går P.S i love you på tv nu, 4:ans kanal. Började för ett tag sedan men har redan sett den några gånger så de gör inget. :D
Sista inlägget för idag så vi ses imorgon (:


^^

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
-Mina vänner.
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Satt kläder på mig.
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- Hängde i Facebook.
4. Vad hände dig 1993?
- Var inte född ennu, hörru. :)
5. Udda förmåga/egenskap?
- Kommer inte på något...
6. Tre ord varför du sist spydde?
- Sjuk..?
7. Vilken färg är din hårborste?
- Röd.
8. Vad köpte du sist?
- Godis.
9. Vad fick du senast i present?
- Massor med saker.
10. Vilken färg är din dörr?
- Vit.
11. Var förvarar du dina pengar?
- Säger det ju inte? :)
12. Hur var vädret igår?
- Regningt..
13. Vart kramades du sist?
- I skolan.
14. Vad ser du fram emot?
- SOMMAREN 2011 ♥
15. Vad är 15?
- Ett tal..? :D
16. Vilken skostorlek har du?
- 40 ung.
17. Vill du klippa dig?
- Neeeej..
18. Är du över 25?
- Nej.
19. Pratar du mycket?
- Det beror på vem jag pratar med. ;)
20. Kollar du på O.C.?
- Nej. :)
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- Nej
22. Känner du någon som heter Steve?
- HAHA nej. :D
23. Hittar du på egna ord?
- Ibland :)
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- Ja. :)
26. Vad har du för mobil?
- Nokia, någon. :D Säkert byter telefon, eller nåt.
27. Vem ringde dig sist?
- Kompis.
28. Biter du på naglarna?
- IBLAND, men inte mer så mycket..
29. Har du lockigt hår?
- Efter duschen JA.
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- Kanske på Rihannas..?
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Ingen tror jag..
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- Många?
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- Det finns så många!
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
- Nej.
35. Ska du jobba imorgon?
- Nej.
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Haha, minns inte.
37. Vad borde du göra nu?
- Inget speciellt..?
38. Har du något smeknamn?
- Dana, tex.
39. Sover du mycket?
- Ja
40. Vilken är den bästa film du sett inom
loppet av 2 veckor?
- Ääh, minns inte vad den heter!
41. Vad ska du göra på lördag?
- Säkert hänga med Ellen.
42. När var du ute sist?
- Idag :)
43. Har du gråtit idag?
- Neeej.
44. Är du en glad person?
- Ibland, om jag vill vara det!
45. Har du roligt nu?
- Neej, inte speciellt.
46. Vad äter du helst?
- Mat.
47. Vem var du med sist?
- Ellen.
48. Har du något husdjur?
- En hund.
49. Vad är hela ditt namn?
- DANIELA NÅGOTSUPERHEMLIGT
50. Gillar du om någon just nu?
- Jaoaädogänneeej..?
1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
Mamma
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Sovde
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
Pluggade franska
4. Vad hände dig 1993?
Vet tyvärr inte, var inte född då :(
5. Udda förmåga/egenskap?
Whut
6. Tre ord varför du sist spydde?
Åksjuka  Bil   Dåligt
7. Vilken färg är din hårborste?
Blå
8. Vad köpte du sist?
Glass
9. Vad fick du senast i present?
Massor
10. Vilken färg är din dörr?
Ytterdörr eller dörr till mitt rum? Isåfall, ytterdörr: brun. Dörr till mitt rum: Grå..?
11. Var förvarar du dina pengar?
Plånboken
12. Hur var vädret igår?
Dåligt
13. Vart kramades du sist?
Vart? Kommer inte ihåg..
14. Vad ser du fram emot?
Sommaren!!
15. Vad är 15?
Min storasyster, HAHAA hon är ju 15 år..Ne men en siffra =)
16. Vilken skostorlek har du?
35
17. Vill du klippa dig?
Ja ska klippa mig när det börjar bli varmt tror jag
18. Är du över 25?
Ne
19. Pratar du mycket?
Haha tydligen..
20. Kollar du på O.C.?
Ibland. Inte något jag följer men kan hända
21. Har ditt namn ett "x" i det?
Nepp
22. Känner du någon som heter Steve?
Noooo
23. Hittar du på egna ord?
Hela tiden!
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
Ibland :o
26. Vad har du för mobil?
LG KM900
27. Vem ringde dig sist?
Antagligen storasyster eller Alma
28. Biter du på naglarna?
Nej tur som jag har :D
29. Har du lockigt hår?
Nej
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
Vet inte? Har inte bestämt om jag ska på någon konsert..
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
Haha..
32. Hur många gånger har du svurit idag?
0
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
Vet inte
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
Nop
35. Ska du jobba imorgon?
Ne
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
Kommer inte ihåg
37. Vad borde du göra nu?
Inget viktigt
38. Har du något smeknamn?
Banan -.-' jevla Agneta :(
39. Sover du mycket?
Inte för mycket & inte för lite?
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet två veckor?
Ramona and Beezus
41. Vad ska du göra på lördag?
Ingen aning
42. När var du ute sist?
Idag
43. Har du gråtit idag?
Mm
44. Är du en glad person?
Aa
45. Har du roligt nu?
Inte speciellt mycket
46. Vad äter du helst?
Mat?
47. Vem var du med sist?
Av mina kompisar? Massa
48. Har du något husdjur?
Nej :(
49. Vad är hela ditt namn?
Dan någonting Ha. :D
50. Gillar du om någon just nu?
Gillar? Ne

Pizzaaaa

LISEBERG. Var där med Amirah och Nor. Saknar grovt mycket! <3
Tjena!
Dagen har inte varit så speciell, skulle ut med Amirah men glömde ringa henne. Tror inte de gjorde så mycket för att vädret suger och då skulle hon ringa till mig. Jaja. :D
Spelade UNO, vanlig kort och monopol. Yay tråkigt i allra högsta grad!
Tror att jag ska öppna GIMP och försöka göra någonting. Vet inte vad jag ska skriva om........ska äta pizza snart hmmmm intresseklubben antecknar jao. Aja baibai

Eurovision song contest 2011

Neeeeeeeeeeeej! Varför vann inte Eric Saade? :( Dåligt ju...men han kom iallafall på 3:e plats de är ju bra. Jag och storasyster satt och hoppades på att Sverige skulle vinna. Om Sverige fick något poäng så blev vi as glada. Hahah. Men såhär skulle de ha gått om jag fick bestämma:

Eric Saade skulle ha kommit 1:a


A friend in London skulle ha kommit 2:a. Jag röstade faktiskt på dem. :D


Estland skulle ha kommit 3:a.

Meeeeeeeen är fortfarande sur över att Eric Saade inte vann. :( Kommer nog att tjata över de hela veckan. :D

Strawberries

Hello, min storasyster gick ner och köpte choklad för någon timma sedan. Och de fanns jordgubbar så varför inte göra jordgubbar med choklad. Första gången jag prövade blev det failigt. Jag tog kakao och blandade i mjölk när de kokade. Sedan så hoppades jag att de skulle bli tjockt men det blev det tyvärr inte. Så det blev inte så gott att äta. Men nu så köpte storasyster somsagt choklad som man bara värmer i mikron! Lätt som en plätt. :D
Ganska dålig bild för att jordgubbarna är i kylskåpet. Orkade inte ta ut dom. xDD Så tog bara kort när dem var i kylskåpet. :D

GE MIG

Forever 21


Oooh så fint! Ska nog köpa  "hi tröjan",  "blom shortsen", "i was busy being awesome" och någon av dem två kjolarna. Kan inte bestämma mig!  


Jag och bästis

Kolla vilken bild jag fixa på GIMP. :thumbup:
Sjukt lätt var det och jätte roligt! :)

Godmorgon!

Inte så härligt väder idag, lite molnigt. Ska äta frukost och sedan se vad jag ska göra med dagen. Kanske ut med vänner eller stanna hemma. Bloggar om en stund. :D
ååååååh så fin outfit! weheartit.

I love boks

Hej! :love: Köpte ett nytt bibliotekskort så att jag kan låna böcker/filmer. De var på tiden eller? Speciellt om man är en boknörd..kanske lite tråkigt att läsa böcker när man har läst alla på bokhyllan. Hahah.

Jag vet, mina naglar är helt fula men ska låta dem växa ut och sedan göra fransk manikyr.


Lånade 2 böcker, klass 7B fem kyssar och en fest och klass 7B det som gör ondast (den nyaste boken!) :D

Out

Ska ut nuu, see ya. :)
(bloggar mer när jag kommer hem.)

mattelicious


Har pluggat matte, de var lätt för vi skulle bara göra diagram. Och de var bara 2 uppgifter men jag och Alma gjorde 1 till. Stooolt! :cool: HAHAHA skojar.
Man ska göra en uppgift på en hemsida sedan får man spela. Naajs. :thumbup:

Litchi

När någon frågar mig vilket favoritfrukt jag har så blir mitt svar: jordgubbar, körsbär, melon och litchi!! Har ni ätit litchi någon gång? Himmelskt gott!
I Kina finns det jätte mycket sådant, men färre i Sverige. Så det är dyrare här än i Kina. Men när mamma köper hem litchi så går dom slut på direkten för att det är beroende! Om man tar en kan man inte sluta..Livsfarligt ju haha.
Ps: Det finns också litchi i burk. Men jag föredrar litchi utan burk. Haha. :)
Bild tagen ifrån

and i can't breathe without you, but i have to.

Glee blire nuuu! Haha, ska se om de finns något gott att äta medan jag kollar på de. Har gjort klart alla läxor så de känns skönt att inte tänka på de och bara slappna av. Cyaa! :)

black && white

Ubåt

Haha, rolig dag! Klassen fick gå in på en ubåt, blev verkligen rädd! Det var dockor överallt (som skulle föreställa människorna). Men det var mest spännande. Att fatta att det var människor som levde där i veckor. + att människorna använde ubåten som att smyga när de var krig. Så lite märkligt men spännande på samma gång. Ubåten var också smal på breden så man måste ju självklart gå i "led". Jag som hatar trånga områden också! :o. Men spännande var det. :)
Hur många gånger har jag använt spännande..? ;p HAHAH.

yummie yummie ~

Har ätit kycklingsallad, eller heter de så? De är iaf pasta med kyckling & grönsaker. Får inte glömma de viktigaste typ, dressing! Sitter och kollar på någon läskig film och äter chokladpudding.
Byebye! :)

Wonderful

Kolla vilken fantastisk färg nagellacken har! Precis sån jag vill ha nu när det börjar bli varmt. :love: Butiken vet jag tyvärr inte namnet på. Troligen för att nagellacket kommer från Vietnam. Thank you bestfriend, jag fick låna den av henne. :)

Dans bästis :p

Hej allihopa!! det är dans bästis som gästbloggar nu och jag heter Caroline. Idag har vi gått till bergsjöbadet. Men nu är vi hemma hos mig för att välja saker till loppisen. hejdå! nu ska jag o dan spela PS3

[Tidsinställt] NeoCube

(Egentligen skulle detta inlägget komma upp igår kl.10.00 men tydligen gjorde det inte det..)

Hejsan hoppsan.
Är just nu i franska lektionen. Så det får bli tidsinställt så ni har något att läsa. :)
Mitt födelsedag är 18 mars så de var ungefär 2 månader sedan. Jag önska mig massor med saker men det som jag önska mig mest var keyboarden! Som jag fick. :love:
En annan present som jag fick och som tar min tid när jag borde göra något viktigt istället är NeoCuben. Den fick jag som present av min storebror och hans flickvän. Helt awesome är den! Är inte helt proffs som han/hon killen nere i videon men jag kan göra en kub & en triangel. Och så brukar man ju ibland bara göra något och då kommer det sig att NeoCuben blir helt "wow"! :D

Här är videon som jag prata om, plus det var denna videon som fick mig att vilja ha en Neocube och säga till min brors flickvän att jag ville ha en sån. Att hon ens kom ihåg! Det var nästan 3 månader före innan min födelsedag då.


Såhär ser Neocuben ut när den är "krossad"                            Peace signet 

Årets första dopp!

Hejhej! Ni läste rätt, tog mitt första dopp idag! Haha, det var sviiiiiiiiiinkaaaaaallt!!!!!! Men efter ett tag när man var under vattnet så blev det lite bättre iallafall, men ett rekommendation bara, simma inte än. Vänta några dagar eller åtminstonde några månader. ;)
Här kommer några bilder från idag.

Utsikten som vi hade, kanske inte så fint men vi satt på ett berg som var rätt så lågt.


Grillade marshmallow's


Jag och Alma. Båda har marshmallow på sina läppar, märkte ingenting :o


Söta Nadira!


Då var de dags att se om vattnet var kallt eller varmt. Till vänster: Alma, Fathuma, Nadira och halva jag. :D


hahahaha, förlåt men mitt ansiktsuttryck blev hemskt.


Lägg märke till att bryggan ligger "mitt i ingenstans", vanligtvis brukar bryggan vara vid stranden så man kan bara gå på. Men här måste man gå/simma in i vattnet. Alma bärde mig på rygg till bryggan, läskigt men roligt på samma gång!


Förlåt återligen, damn you Amina som lyckas ta så fula bilder på mig!! XD


HAHAAH stackars Alma, hon ser ut att frysa..


Slutligen, jag som står och fryser. Har nyss kommit in i min baddräkt så är inte van. Däremot Alma som plaskar omkring (hahah skojar). Självklart frös hon också! Och tack till Amina som lyckades igen att ta en ful bild på mig. Men denna gången är det inte så farligt xDD



Haidooo!!!

Dagens outfit 8/05

Flätor

GRILLA

Hej! ;) Fy vad varmt det är! Ska byta kläder till shorts eller något så jag inte brinner när jag går ut. :o Jag frågade Alma och Caroline om dom ville följa med men Alma tycker att de är skämmit (för någon anledning) och Caroline har gäster. Så Amirah ska komma med då. Naaajs! Blir förmodligen några bilder som jag kommer lägga upp när jag kommer hem. :)
Tack och hej leverpastej!

HAHAH dör :D

Kärleksmums


Asså haha...Den ser ju helt okej ut pågrund av att vi inte hade florsocker & vaniljsocker hemma till glasyren. Men hur den smakar är en annan fråga..Enligt min storasyster så var kakan äcklig för att den var för liten eller något. Fråga mig inte vad hon menar. xD Och mamma sa att det var för mycket kaffe i..
Jag ska kanske grilla idag så jag ska ta med mig lite kärleksmums :)

WORLD

HAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHA OMG KAN INTE FATTA! JAG BLEV PWNED AV EN FLUGA -.- FYFAN! HAHHAAH. JAG SITTER OCH KOLLAR PÅ FILMEN OCH SÅ KOMMER DET EN LITEN LITEN FLUGA, JAG VIFTAR BORT DEN. DEN KMR TILLBAKA. JAG VIFTAR BORT DEN YTTERLIGARE EN GÅNG TILL. DÅ BLEV DEN TYP ARG LR NGT OCH KOM RAKT EMOT MITT ANSIKTE :O SÅ JAG BLEV SJÄLVKLART RÄDD..OCH DÅ FLYTTADE JAG PÅ MIG, DÅ SLOG JAG MIG I HUVUDET I VÄGGEN -.-' SKIT HÅÅÅÅRT!!! OMG HAHA OFATTBART!

Jag skulle kunna lägga upp en bild på en fluga men skulle bli äcklad. Sååååå bildlöst inlägg får det bli om min lilla äventyr om att jag blev pwned av en fluga..

High school musical

Det är ju awesome vääääder! Så varför är jag inte ute? Konstig. Ska kolla på high school musical nu, länge sen var det. Vet inte om jag ska ta 1,2 eller 3. Blog you later! :cool:

HAHAHAHA älska bilden!

Out in the sun!

Inte för att det är soligt idag menmen..
Tjena mellan bena :)
Äntligen fredag! Som ni vet så ska min klass åka nånstans för på 6:an sprids man isääääääär. Ohnoooooooo! D: Vi bestämmde att vi ska åka till Skara Sommarland, läger eller paintball. HAHAHA allvarligt, paintball suger. Men förhoppningsvis ska vi ta Skara Sommarland/läger. Hoppas lääääääger, men då ska det vara 3 dagar, och inte 1 dag..

Ska äta först, sedan ut med Alma och några till. See ya!

Jag borde fått pris..

om att vara den segaste på att lägga upp bilder! Dem här bilderna är ungefär 3 veckor gamla tror jag. Heheeeee.

Jag & Amirah promenerade till Allum. Det var låååååååångt. Orkade inte :( Plus att det var varmt så. Så om man tar långt att gå + varmt = en gnällig Dan.


Den är roterad men när jag lägger upp den här så blir den sne..Aja :D


Jag inne i toan, väntade på Amirah när hon bajsaaaaaaaa. :DD:D:: HAHAHAHA.




Äckliga..


Outfit

Hejhej! :) Alma och Caroline är hemma hos mig nu. Självklart går Alma direkt till keyboarden. D: Haha. Iaf, snart ska vi till tjejkvällen på skolan. Juste, jag och Alma har samma byxor på oss idag. Haha.

YEYE TRÅKIGT.

Dumhets-testet

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
() folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
( ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
() du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker

(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.

Vi var med i vetenskapsfestivalen!

Hej! :cool:


Skrev ju ett inlägg att klassen skulle åka in till stan för att vara med på en grej. Det var vetenskapsfestivalen! Roligt var det. Min klass kom med i tidningen men jag syns inte tyvärr..:( Men ändå så lite smått coolt att av alla klasser dom bestämmde sig att lägga upp en bild på min klass. :thumbup: Lägger upp länken. Klicka HÄÄÄR.

Det är därför Taylor Swift är min favorit artist..

..För jag tror att hon läser min dagbok.

Ny header och design

Snart blir de en ny header och design! Headern är gjord av YunaTv :D

Nordstan

Just nu är jag i skolan och tjejorna och jag håller på att göra en collage som vi ska skicka in. Vinsten är liseberg. ;p
Men snart ska klassen åka till nordstan och vi ska va med i typ en konsert eller ngt. Asså helt konstigt men tar nog några bilder så ni får dem senare när jag kommer hem. :)

Sun-day

Inte för att det är värsta soligt idag men alltid roligt att skriva så.
Mhm, tjenixen! :D

Vaknade helt störd idag, var störd på allt men när jag åt frukost så blev jag på glad humör. Asså jag hatar när ngn väcker mig utan anledning så jag blev genast arg. Hahah :o
Sitter bredvid Amirah som är datanööööööörd! Ajaaaa hejdå
RSS 2.0