Mellandagsrean

Fick inte med mig mycket hem från mellandagsrean. Det var jätte många kläder som var på REA men inte många som man behövde eller ville ha. Men jag fick med mig en tröja från JC och en t-shirt från H&M? Iallafall så lämnade jag den tillbaka några timmar efter jag kom hem för att den var för liten för mig. Men fick en sån tillgodokort eller va de heter så ska åka till H&M och hitta en vanlig t-shirt. :)
Bildbrist som ni märker..nu ska jag kolla på The Hills! Länge sen

Det ska bli en ändring!

Jag orkar inte att vakna 13:00 varje dag (nu när vi har jullov). Från och med nu ska jag vakna 9:00 och jag ska hinna med det jag vill göra. Jag ska gå ut med hunden och göra vad som helst förutom datorn. Jag ska inte vara vid datorn (okej när jag har tid då kan jag vara de) och slösa all min tid på hemsidor som man fastnar lätt för. Det ska bli en ändring nuuuuu!

OH MY....

ALLVAR?! VARFÖR KLIPPTE JAG MIIIIIIG?! WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY. Buhuuuuuu, damn it! Men det är faktiskt skönare att ha kort hår, eller nu så har jag medellångt hår (kan man säga). BUT WHYY, om jag får fråga (till mina vänner) varför stoppade ni inte mig? Varför lät ni de hända :( Hahahah okej nu överdriver jag men saknar faktiskt att ha långt hår, jobbigt men som Amirah sa: det är värt de! Det är värt att ha långt hår för de är fint...hehe tydligen är de så för henne. Men ska spara håret nu och låta de växa, och ha det så i några månader. :)
Ska ut med hunden nu, kramiiiiis

Source Code

Kollade på denna action filmen för några dagar sedan! Var awesome och spännande film att kolla på. :)
Ger 4 av 5 stjärnor :thumbup:

Before i die I will...

Ätit frukost

Nu har jag ätit frukost, och kollar på Glee, det är typ marathon tror jag? Hahah iaf så har jag jullov nu! Har inget att säga mer.......hejdåå

Värsta zoo hemma hos mig D:

Nu har jag både katt och hund! HAHAH awesooooome <3 Katten heter Gucci (ja, jag vet) och hunden heter Junior. :))))))))))))

10 saker som du inte visste om mig (bara för Alma gjorde detta)

1. Jag äääälskar salt, jag kan äta salt hela tiden! Älskar det, missförstå mig inte det är inte som om jag lägger salt i en skål och sedan tar en sked och äter. Nejnej, jag lägger lite på fingret och sedan så äter jag det. HAHAHA.
2. Jag hatar mobbare. Behöver jag ens säga en anledning för varför jag hatar dom?..
3. Jag är konstig...men bara ibland :)
4. Imorgon ska jag kolla på breaking dawn med bästis hehehe
5. Idag så fick jag en basketboll på mitt ansikte, najsigt. Det gjorde inte alls ont nejdå.
5. JAG HAR FÅTT EN KATTUNGE :D SOM I LOVE SJÄLVKLART
6. Jag älskar att skriva/prata på svengelska. HAHA nr 6, tex
7. Jag borde egentligen göra franska läxorna nu...
8. Jag älskar att skriva ( .... ) punkter efter meningen. Då låter det som om man är mystisk....fattar ni....
9. Jag är vänsterhänt.
10. Jag är extremt klumpig :(
RSS 2.0