Habbo

Yey, inget att göra så ska fortsätta spela habbo. Idag är det nyår också! Eller är det när klockan slår 12? o.O
Dåligt gjort men jag har tråkigt som sagt. :( Haah bilden skrämmer mig. :(

Victoria secret fashion show ~

Pepparkakor

Snacka om att jag bakar pepparkakor hela tiden haha. :D
Vilken tycker ni är finast? Jag tycker 1+1 = 2 & den med hello kitty. (:

Ny diadem ~

Hejsan. ;>
Jag ♥ diademer men jag lyckas alltid att ta sönder dom finaste. Men nu har min storasyster köpt en för 50:- !! Det är ju mellandagsrea så det är jätte billigt nu. :)
Såhär ser den ut.

Någon som vet vart man kan köpa gelatin?

Hittade bara Melatin i Hemköp men vet inte om det är samma sak..? :)

Shoppat

Hejsan!
Har ju inte berättat om dagen, vaknade klockan 9:30 ungefär. Efter en stund kom Amirah till mig. Vi skulle åka till stan med min storasyster då. Det blev inte så massa kläder men det duger. Det var inte så mycket att välja på heller. :p
Men jag blev helt kär i Lindex affären, dom har så snygga kläder. H&M, Kappahl och Cubus har inte så mycket kläder för oss barn men har de typ. :D Blev helt kär i 3 tröjor inne där. :)
Vi hade jätte roligt, massa bilder togs också men bilderna finns på Amirahs mobil. Så hon ska skicka dom till mig då lägger jag in dom här. :)
Jeansen och tröjan ser sjukt fula ut men när man tar på dom är dom sjukt snygga! :D (tycker jag hehe)


Köpta från Cubus - Kostade 179:- men sänktes ner till 149:-



Köpta från Lindex - Kostade 179:- sänktes till 99:-

I want nobody nobody but you ~ ♥

-


HAHAAH SKRATTAR IHJÄL MIG!!!!!

 

 

 

 

.........

PEPPARKAKSHUS

¨'
En mening: Vårt hus blev ju awesome! :]

Baka pepparkaka

Hejhej. :)
Idag vaknade jag ganska sent, 13:00! Men jag sovde ju 1:00 på natten igår. :p
Har inte gjort något idag. Jätte tråkigt! Ska kanske baka pepparkakshus men det är nog lite sent för det så det får väl bli imorgon.
Igår bakade jag pepparkakor först med min storasyster men hon tröttnat typ efter 5 min. Men sen så kom Anne (min storebrors flickvän) och bakade med mig. Haha det var så roligt.

Bilder från igår

Igår var det verkligen jätte roligt! Vi träffades som sagt hemma hos mig och senare så drog vi ner till ICA. Som vanligt så tog chipshyllan mest tid. Alla gillar ju olika men till sist blev det en OLW chips. Till det köpte vi dipp. :D

 

Vi ville kolla på en skräckfilm men jag hade inte så många skräckfilmer på min datorn, hade mest action/komedier filmer. Dom andra ville kolla på The human centipede, haha aldrig! Den vill jag aldrig kolla på, bara att se på trailer gör mig äcklad. Men vi kollade på Frozen.

 

Ingen av oss kollade på filmen. Alla ville bara äta haha. ^^ Vi hade inte ens kollat i 15 min, så vi bestämde oss att sjunga singstar istället.

 

Alma, Carro och jag. :D

 

Diana och Sara som sjunger singstar.

 

 

Så går det när man webbcamar med Dan

HAHAHAHAHAH!

Filmkväll

Hejsan. Idag blir det filmkväll med mina kompisar. Kommer bli roligt! Alla kommer till mig kl.16.00 sen ska vi dra ner till ICA och köpa chips och annat. Jag vet inte vilken film vi ska kolla på, kanske blir Toy story 3 eller nån skräckfilm. Men då kommer inte Alma våga gå hem. -.- :o
Nu ska jag nörda mig lite på habbo. Och jag har väldigt många inne. Hela 8 (!!!) HAHAH.

JULLOV! ♥

JUUUUUUUUUUULLOOOOOOOOOV! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


Igår när vi skulle uppträda så blev det så fel som det kan gå. Haha vill inte prata om det. NÅGONSIN! Men när vi gick av från scenen så var det ganska roligt ändå. Haha. ^^
& Istället för idag så hade vi julavslutning igår. Fråga mig inte varför. Men man ska ju inte klaga.
Imorgon kommer det massvis med film! På söndag också men inte lika massa som imorgon. Så gå in på tv.nu och se när filmerna börjar! Den första filmen som är 9.00 är Magi på waverly place - filmen. Så passa pååå! :)
Kommer att sakna er men vi kommer ändå så ses på måndag (då ska vi ha filmmyyyys!). Förutom Alma för vi ska ses idag. På träningen. Hihih, :thumbup:

Hemma hos Carro

Är hemma hos Carro nu, hon håller på att locka sitt hår och nu ska jag hjälpa henne med att locka där bak. :p
Men vi kommer att skämma ut oss totalt när vi sjunger såhoppas inte videon kommer ut i facebook eller nåt annat. Haha ne men Carro gnäller så hejdå. :)

Julshow

Hejhej. :)

Igår när vi skulle hem från lidl så hände det något med spårvagnen så jag, Alma, Aida, Nadira och hennes lillasyster fick stå och vänta jätte länge! Det var så himla kaaallt! Men tur att jag hade med mig mina everest vantar men jag gav en till Alma. Snäll som jag är. ;)

 

MEEEEN, imorgon så är det julshow som börjar 17:30. Jag, Nadira, Alma, Carro, Uggas, Abdi, Martin, Benjamin och Albin ska sjunga tänd ett ljus. HAHA hoppas jag inte har glömt någon nu. :)

 

Så här ledsen är jag just nu...

..

Gjorde en bild på Carro för att hon ville ha en. Nånting med Hello Kitty på också.

I am legend

Hahaha fan Carro har ju inte några armar men orkar verkligen inte att göra om. Har ont om tid också för att I am legend börjar nu med Will Smith. :thumbup:

GIMP

Nu har jag sysslat lite med GIMP. Har ätit pannkakor och ska snart äta middag. Ganska sent men så är det i denna familjen. :)

Efter maten så ska jag ta ett långt bad, och så är det skola imorgon också.

Har fixat fallande snöflingor på bloggen! Är man awesome eller?!

 

 

Kommentera om du undrar hur man gör. :)

Ny mobil

Hejsan. :)

Min storasyster har fått en ny mobil. Gissa om man blir avis..Haha. ^^

 

Och så har jag skaffat GIMP. Nu ska man bli värsta nörden där. ^^

 

Cya!

Sweet

Bara för att...

jag ska leka värsta professionella fotografen nu. Haha skojar, bara för att jag saknar näset! <3

Pastasallad

Hej, har duschat och ätit pastasallad. Jätte gott! Gillade inte dressingen så mycket men det är lika gott utan. :)
Imorgon får det att vara med Amirah tror jag. :D
Minnen! ♥

Någon som vet hur man fixar in fallande snöflingor på sin blogg?

 

 

Har försökt men fattar inte ett dugg..Någon som vill hjälpa mig? ):

Rolig dag

 

Hahaha, helt roligt var det. Först var det lite jobbigt efter skolan för att det var så kallt! Och jag hade ingen halsduk, mössa eller vantar. Men så skulle jag gå med Carro och hennes mamma till Toys 'r us men det blev ändrade planer så jag stack till träningen istället och Carro hängde med.

Påväg hem var det roligast HAHAH. :)

 

;)

Elevens val

Skit tråkigt! Vi håller på att göra en film om Rödluvan.. ._.
2 bilder på blommor som är gjord av lera för att Rödluvan ska plocka blommor till sin sjuka mormor.




Kung fu panda

Vad jag gjorde idag

Hejhej, nu ska jag skriva en liten lång text om vad jag gjorde idag. ^^

 

Lola plingar på mig och vi ska gå till spårvagn hållplatsen, Alma ringer mig och säger att dom kommer komma lite försent. Med dom menar jag Emina och Aida. Så jag och Lola väntar 26 min på den sega spårvagnen. Äntligen kommer den och vi alla åker mot galileis och där kommer Carro upp.

 

Vi åkte ganska länge till Valhalla men snart var vi framme. Jag och Carro sprang till Valhalla medans alla gick lugnt. Haha mina fötter frös och Carros också så vi ville bara byta om och hoppa in i bubbelpoolen. Men som alltid när jag är med så måste det alltid hända något. Det var en "simtävling" eller nåt sånt så vi fick bara simma i den lilla poolen. Helt onödigt att betala.

 

Så vi bestämde att vi skulle åka till Frölunda ist. Vi väntade på 6:an som går hela vägen till Frölunda i 22 min! Gissa om vi frös..men till sist så kom vi fram till Frölunda torget. Iiiih, vi alla var ivriga och ville bara simma. När vi kom fram till badhuset så visste inte vi att man måste ha lås för att låsa sina grejor. Men vi alla gav 5:- och betalade till en lås. Haha skåpen var så lite och vi la alla våra tjockjackor där, väskor, allt möjligt. Plus att nästan allas jackor var everest. :O

 

Inne i badhuset var det jätte roligt! Jag, Lola, Alma och Carro gjorde allt möjligt. Jag vågade hoppa den största hopptornet. Men den är ju inte så lång men aja. Är höjdrädd men jag gjorde det för Alma och Carro. När jag hoppade så hoppade jag med ansikten framåt så jag fick jätte ont i kinderna och hakan senare haha.

 

Personalen sa alltid till oss att inte skrika och allt möjligt. Haha wtf?! Såklart man skriver om man håller på att drunkna. xD Men det mest pinsammaste var när jag, Carro och Alma åkte rutschkanan. Ni som har varit där så vet ni att rutschkanan är skitlångsam! Man måste putta sig fram. Jag ljuger inte, men vi alla la oss på ryggen och stoppade vattnet så det "samlades". När vattnet började samlas så åkte vi på knä för att det gick snabbare då.

 

Då sa Alma till oss att vi skulle stanna i mitten så vi gjorde det, ingen var efter oss eller nåt. Då sa Alma: Kom vi kryper upp utan att personalen ser oss. När vi krypte upp som militärer så hör man i högtalaren: Åk ner tjejorna i rutschkanan. HAHAHAH gissa om man blev röd om kinderna. ^^

 

Vi gick till bastun och hade jätte roligt idag! Måste göras om. :p Efter det gick vi till Mcdonald's och åt oss mätta.


Och det här var bara en liten del om vad som hände idag.

Simning med dom bästa imorgon!

Hej, är jätte glad just nu. Tjejorna ska simma jippiiiiii! Alma får egentligen inte men hon kämpade och till slut fick hon. Första gången hon får typ. ^^ Men det kommer att bli otroligt awesome. Om någon vill gå med så kan du sms:a mig. Ger inte ut det på bloggen men på facebook och annat. Misstolka inte nu asså bara om jag känner dig. :D

Popade popcorn nyss. Det lät så här: *pop pop pop pop* Ifall du ville veta. :)

Fransk manikyr

Tjejkväll

Hej, idag har det hänt mycket. :p Jag kom hem och sedan vid 3 tiden kom Alma till mig. Vi var hemma hos mig ett tag sedan gick vi ner till Ica för att köpa donuts. ^^ Sedan hade vi träning och påväg dit var sviiiiiiiiiinkallt! Allt var Almas fel. När vi kom fram till hållplatsen åkte spårvagnen -.- och sedan så tog vi den andra som åker till en annan håll. När vi gick ner i Komet så såg vi en annan spårvagn åka.. Så Alma var törstig och ville köpa en dricka så vi gick ner och vi skulle kolla på tabellen för att se hur mycket tid vi har på oss. Dåååååååååå åker den spårvagnen också. Lyckat. Men sen så var det bra, var i skolan för att det var tjejkväll där. Gjorde julkort, sjukt roligt dag. :D

Den här gjorde Alma till mig. Tack så mycket! <3


Och den här gjorde jag. Snygga eller hur! :thumbup:

Outfit på stardoll

Bara för att jag inte har något att skriva om och har ingenting att göra..

RSS 2.0