Film: Flipped

Nu blir det filmdags och denna gången blir det flipped! Asgo film och det är den typen av filmen som man säger aaaw till hela tiden. Hahaha :) Var ju jätte länge sen jag såg den också.

It's not a bad life, just a bad day.

Sims 2

Har varit hemma hela dagen för det är skit dålig väder!Ska hursomhelst spela sims 2 nu så cyaaaa.

Läger

Helluuu. Ska åka på läger den 9e juli till 13e juli. 5 dagar kommer jag vara borta. Kommer bli roligt för bästavän följer med. :D Egentligen tänkte jag inte åka men när bästavän prata om det så blev bestämde vi att vi skulle åka och idag så fixade vi allting. Asså vi skrev på papper och massa annat. Får se om det finns internet där, och om det finns så kommer jag att blogga. Sound goooood. :thumbup:
gammall billdddd

Nahid, Kelly och Carro

Igår var jag ute med Nahid och sedan kom Carro och sedan Kelly. Vi var ute och bara snackade men sedan så spelade vi kort. Och såklart så köpte vi glass som vanligt. Hehehe :)

Welcome to heaven on earth

Bora bora, finns det något annat ställe finare än ön? Tvivlar på det. En dag ska jag åka dit. Don't let your dreams always be dreams.
Och jag vet, bilderna ser skit fejkade ut typ hallååå 'photoshop' eller?? Men hahah det skulle jag också tänka men när jag kollade på keeping up with the kardashians när dom åkte till bora bora..Herremingud finner inga ord.
P A R A D I S E

Back to summer paradise with you ✌

Bättre sent än aldrig..men här kommer bilderna som jag tog när det var skolavslutning timeeeee + när jag, Carro och Fatima fixade oss. :)
Fishished!
Jag & Barro :)
 
 E G O
SMILEEEEEE
Såååå fin carro barrooooo
Ehh okej den här bilden blev inte lika bra som den ovanför då men lägger in den ändå :thumbup:
Caroline lockar/fixar mitt hår
Det var så soligt
werk it
vi tre, hahah ser ni hur kort jag är :( buhu eller...så hade ju Fatima aslånga klackskor samma sak med Carro..men neh jag är fortfarande kort.
Rosorna som jag köpte
Så fin Fatimaaa
Jag påväg till skolan. Vi hade bråttoooom!
 

HAHAHAA ASSÅ DÖÖÖÖR!!

vet inte om jag har lagt ut den på bloggen förr men ändå hahahahahah såg den förlänge sen men glömde bort den och hittade den nyss. Lika rolig varje gång HAHAAHAH!!
 

Yesterdayy

Var ute en stund med nahid och kelly, åt glass, var hemma hos kelly en stund och sedan lekte vi med plockepinn fast större version. :) vädret var awesome igår också!

Hur?!?!?!?!?

Hur gick det från strålande väder med massa sol 20+ tillregn 16????
blir väl att stanna hemma och kolla på film, tv, vara vid datorn och att öva på piano då.

The only things you regret, is the things you didn't do.

 
3 bilder från när jag och Alma var ute igår. Vi var ute en stund sedan gick vi hem till henne och var på hennes dator och spelade på hennes keyboard. Lärde mig en ny låt igår också, avicii levels. Hahha eller bara början då. :P

Eh..

Nu har jag fått den nya blogg.se. Känns ovant men vänjer mig. Snart ska jag gå ut och träffa Nahid, får se vad vi hittar på. :)

I'M OUT

Heelluu! Första dagen sen skolan som det är lite sol? Eller ska ju inte klaga, inte som om det spöregnar eller hela himlen är täckt av moln. Men lite sol är det iallafall. Snart kommer Nahid hit och vi ska ta en promenad sedan ska vi hem till mig och Fatima kommer senare också och då ska vi kolla på ngn film. :)

Jag efter skolavslutningen. Alma och jag åkte till stan och åt. hahaha skitonödigt, slösade pengar på typ ingenting :( men ändå, det är sommarlooooooov

Godnatt~

Snart börjar American horror story och efter det blir det väl sängen. Men vem bryr sig egentligen? Det är ju sommarlov ändå ändå om det inte känns som det utan som långhelg :) godnatt.

Wienerbröd

Hade kvar smördeg från sista gången jag tog en "platta" och skulle experimentera om hur man gjorde. Blev inte så lyckat, men nu så följde jag bliminjast.blogg.se och det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Istället för vaniljkrämen så smälte jag choklad som jag hällde över sedan. :) BLEV GOTTTTTTTTT!

Pris

Varje skolavslutning så får alltid en tjej och en kille från varje årskus pris. Denna år blev det jag och en annan kille. Heheh :) Blev överraskad för hade inte väntat mig det. Andra gången jag har fått pris då. Och varje gång blev det böcker. ._. Men happy iallafall för det är alltid bra att få lite extra beröm ;)

Sängen

Just nu ligger jag i sängen. Vaknade för en kvart sen? Haha är inte säker. Mobilbloggar också nu. Varför säger alla att blogg.se har ändrat utseendet? Det har inte hänt på min...konstigt. Och så känns det inte som sommarlov alls. :( har inte ens haft på mig shorts på länge. Ska gå upp nu för idag ska jag klippa mitt hår! Time for a change :)

She'd dream of para-para-paradise.

this could be paradise

Sleepovahhh






Sovde över hos Carro dagen innan skolavslutningen. Var skojjigt :D Bakade kladdkaka, var allmänt störda, tog massor med bilder, målade naglarna ja ni vet. Det vanliga som man brukar göra när man sover över hos sin bästavän. :)
Vi sov ungefär 2 och vaknade halv 7..hahahah men konstigt nog så var jag inte så morgontrött som jag brukar vara. Var istället exalterad och ville bara ha sommarlov!

S O M M A R L O V


Skolavslutning imorgon!!!

Kan inte fatta det. Efter alla sega so-lektioner så är det äntligen klart! Eller för denna gången. Just nu så är jag hemma hos Carro, ska sova hos henne :) Och imorgon så ska vi upp tidigt så vi kan fixa oss i lugn och ro. Men ska vara lite social nu så hejdå

jag & bästis

Onsdag

Och sen så var det 2 dagar kvar! Weehooo, men är lite avund på dom som hade skolavslutning i tisdags..-.-
Idag så hade vi "en vanlig skoldag" fast inte helt vanlig för vi hade inga lektioner. Men vi var iallafall i skolan och jag vet hur man gör HLR. Heheh awesome :) Det gick ganska segt också, blev helt trött efter det. :P

Hunger Games

Har lånat hunger games fast på svenska - hungerspelen när jag var i biblioteket. Nahid hade den först men hon tyckte att boken var tråkig så jag lånade den. Hittills så är den aweeeeesoooome! Seriöst, as bra! Och så fattar man 50% mer än dom som bara har kollat på filmen. För i boken så läser man ju hur Katniss tänker...duuuh. :p Skulle vara ganska dumt om Katniss bara utbröt sina tankar i filmen. Hehe. Får se hur det blir om jag ska köpa alla böckerna. Varför köpa när man kan låna liksom??

Liese


Yaaay! Igår fick jag hem min nya hårfärg som är märket liese. Happy :) Men ska dock inte färga håret innan skolavslutningen. Ska göra det någonstans i början av sommarlovet. Hihih hoppas det går bra men tvivlar att det inte kommer gå bra ändå. Köpte min från yesstyle.com

Stadsorientering

Imorgon blir det stadsorientering! På måndag och resten av dagarna så har vi inga vanliga lektioner. Hihihi och på fredag så är det skolavslutning. Gaaah lääääängtar. :love: :thumbup:
Och snart är det american horror story, kärlek till det också

Bowling

I fredags hade vi klassens dag och vi gick och bowlade. Gick ganska bra för mig, kom 2:a :) Hihih


Heartbeat


Dålig bild men fixade den bara snabbt. :)
Gjorde denna fina filuren i slöjden. Gjorde den bara snabbt men när jag la till texten så blev den genast mycket finare. :)
Nu ska jag och Fatima till Carro för att hon (Fatima) ska färga sitt hår, till RÖTTTTTTTT.

Bonsoooir! :love:

being a bitch when it's necessary

hell to the yes

gud vad det här stämmer in på mitt liv just nu

Stan

Var i stan snabbt för skulle lämna tillbaka en tröja. Medan så hittade jag en annan tröja som är superduper sööt. :) Som jag självklart köpte. För första gången i ett inlägg ska jag INTE GÖRA LÄXOOR. Som jag alltid skriver. ._. Hehehe men nu ska jag fixa mig och kolla på PLL. O M G säsong 3 har kommit ut asså AAAAH *fangirling*

I blog to express, not to impress

Idag har det verkligen inte gått som planerat, eller åtminstonde på morgonen. Vi kom 2h försent till åbybadet men när vi väl kom in till upplevelsebadet blev det roligt. :) Hahah åkte minst varje rutschkana 10 gånger..tror jag

randommmmmmmmmmmmm

GREEN

Idag invigde jag min nyaaaaaa gröna tröja. Tror att det är min första gröna tröja någonsin i min garderob? Hahahh men den här tröjan var verkligen mysig och så var den inte äckliggrön utan lite mörkare än mintgrön. :)

Åbybadet imorgon

Hellooo! :)
Imorgon blir det åbybadet med mina kompisar. Kommer bli awzooooome. Har aldrig varit där så det kommer bli roligt att se hur det ser ut och ooooh jag längtar. Men kanske inte lika mycket som Fathuma och Nahid.. Hahah ;)


bild lånad från abybad.se
Btw så såg jag det sista avsnittet av DH. Vem kan missa det??!!! Omg vem är hon tjejen asså vaaaaa fattar nooooollll. Med "Tjejen" så menar jag tjejen som flyttade in i Susans hus. Vem och varför la hon in en låda och låste den? ASSÅ WHUT.

Nahids place


Snart ska jag ge mig iväg till Nahid med Fathuma och vi ska kolla på paranormal activity 3 eller the town. Ses senare när jag kommer hem. :)

American horror story

Snart blir det att krypa in i sänget och kolla på american horror story. As bra serie ju! Men missade väldigt många episodes så blir att kolla på internet då. :P Apropå någonting helt annat  så känns som om jag har glömt att göra något, som om jag har glömt att göra en läxa...men kanske är det så det känns när man knappast har några läxor kvar..haha måste vänja mig iallafall för snart är det sommarlov!

loooove :love:

New in

- 2 knitted tröjor -

från cubus

Just be happy

10 anledningar till att vara glad just nu.

Family Guy

Idag är det fredag och jag ska slappna aaaaav! Skönt att alla prov är gjorda, hoppas nu på ett bra resultat. Nu ska jag fortsätta kolla på family guy.
RSS 2.0