Starships was meant to fly~~

Liseberg del 1 och del 2. Och nu finally the grande finale. PART 3! Tog bilderna från Nabilas tumblr :)to Och de var hon som tog bilderna från hennes iphone, så credit to henne.

weiner to the bröd

Goda blev dom, de tyckte oxå mina andra vänner som jag bjöd på. Höhö god kompis jag är. Du kan kalla mig Ramsay. Gordon Ramsay. HAHAH see what I did there?

A DROP IN THE OCEAN, A CHANGE IN THE WEATHER

 
Helluuuu friday! Gosh vad jag har längtat. Srsly är trött efter denna veckans läxor. Idag gick jag somsagt hem till bestie och Nahid var redan där. Så vi bakade weinerbröd som jag kommer lägga ut bilder på lite senare. Efter de stack jag och Kelly till Fatimas träning och var där med lite andra personer. :)
hejhopp här va jag andra dagen (tror jag) när vi nyss börja skolan.

Beestie

Kom precis hem från skolan, hade bara 3 lektioner idag. Hemkunskap, idrott och sen matte. Greatgreat! :) Nu ska jag till Carro och sedan drar vi till Fatimas träning :)
HAHA, random bild hade den på datorn..menmen här ser ni Fatima och Carro. :):) PRETTAHHH

Sweet pink

HÖHÖ, rubriken uppe. Japp, försöker hitta en bra rubrik till en somrig outfit som jag hade för några dagar sedan. Var bra väder så passade på innan vintern kommer..


Jeansväst som var en jeansjacka förut men klippte den, H&M
Rosa blommig linne, kappahl
Skärp, Storasysters
Kjol, Zara

Bilder; Allum

För jag vet inte hur många dagar sedan åkte jag, Fatima och Lola till allum och va där..Hahah köpte hamburgare och annat. Tog några bilder som jag glömde lägga upp så laddar upp bilderna nu. Weho!


Stripes

Haha..I know what you're thinking. Men de blev lite fail men orkar inte ta bort nagellacket. Slöseri hallåååå? Hahah :D Kom iallafall nyss från att varit ute en lång stund med mina friends. Snackade och massa möjligt. Dööööör hur roligt de var :)

Hej.

Jag vet inte vart tiden går. Jag är påväg hem från skolan och tänker: Nu ska jag få mycket att göra, ska äta, kolla på tv en stund, plugga, och sedan datorn och blogga lite. Men nehe, så blev det inte..Eller förutom detta inlägget då..But I PROMISE. Imorgon blir de några inlägg!

Oh I swear to ya, i'll be there for ya

Andra delen kommer nu. Finns en del kvar hehe. Orkar inte skriva något under bilderna för är galet trött..
 

Mina ögon gör ont :(

 
Pågrund av att jag kollade under vattnet alldeles för mycket? Haha..but it was totally worth it. De va roligt men de roligaste va ändå de med några killar HAHAHAHA. Min åsikt då kanske dom andra tycker något annorlunda. :)
Här kommer halvdåliga och suddiga bilder efter simningen.
 

Påväg

Är just nu i vasaplatsen och väntar på bussen till åbybadet. Haha vi tog fel spårvagn and sadly it was My fult. My bad hehe. 

Noodles

Hejhej! Idag så storhandlade jag med familjen och gjorde inte så mycket efter de. Imorgno blir de åbybadet med bästa tjejorna så blir roligt :) Hihi måste vakna 8 imorgon -.- men de kommer inte hindra mig från att lägga tidigt iallafall.
Nu ska jag äta asgoda nudlar från Korea? och kolla på PLL. Nytt avsnitt uppe, hell yeah :D

Jeansjacka -> Jeansväst

Så jag skulle hitta en outfit som jag skulle kunna ha på mig på skolfotograferingen och då hittade jag min gamla vita jeansjacka. Äuek. Tyckte den va skit ful..ingen form alls haha. Min första tanke var att jag skulle kasta den men inte så långt efter de kom jag på en brilliant idea! Och de va nämligen att klippa den till en jeansväst! *applåder* HAHAHA! Va en rolig och snabb experiment att göra. Den blev ganska bra ändå. :d
 
And like always, a before pic.

Outfit for school

Haha..Fråga mig inte vad jag gjorde på dom två första bilderna. Jag prata nog med Carro och Fatima. De här hade jag på mig för några dagar sen. :) De regnade den dagen så va rätt cozy att ha på mig den stora tröjan hihi.

Vit

Tycker de är skitsnyggt med vita naglar! Kanske låter lite..weird? Men de ser superfräscht ut och de matchar ju med allt för de är vitt? Haha. Så bestämde mig att måla mina naglar och behövde lägga  3 lager pågrund av att den nagellacket jag använde var som pearl white.

In school

Snart skbohag ta skolfotot haha. Mobilblogg på kellys iphone funfun :)

sorry sorry...

hade massor att göra idag, bland annat göra läxor -.-. ska sova nu för ska vakna ganska tidigt imorgon och ska fixa mig. Imorgon är de skolfoto! :)
 

And if you have a minute why don't we go?

 

GLEE

Just nu kollar jag på glee och ska äta något (igen). Höhö men tänket blogga lite på bloggen innan jag går och lägger mig. Har valt ut kläder till imorgon också, ska börja göra de kvällen innan så jag inte stressar på morgonen. :) Smart huh? HAHAHA.

Never say never filmen

Helluu! :) Hade inget och göra så kollade på en film, som alltid. Älskar filmer vafan HAHA. Hur som helst så valde jag att kolla på justin biebers film och den va sådär. Kollade faktiskt bara på halva ungefär och sedan klickade jag ner den och valde att blogga om det. WEhooo!
Började skola igår men de va ingen riktig skoldag utan vi träffade lärarna och rektorn pratade. Idag så gjorde jag inte heller mycket i skolan men imorgon börjar de på riktigt! :O
 

Lägret, day 4 och 5.

Dom här dagarna tog jag inte så många bilder. Orkade helt enkelt inte. På dag 4 så umgicks vi alla och på kvällen blev de dags för den såkallade discot. Höhö. På dag 5 blev det dags att åka hem. :)
Det hände inte så värst mycket då.
På dagen sminkade vi oss och fixade oss :)
HAHAHA! Min flaska är fanta och Carros är den till höger. Ser ni skillnaden på vattnet? USCH. Jag drack inte ens vatten en enda gång tror jag. Inte ens när maten serverades kom det vatten, utan det kom saft och mjölk. Carro var smart och fyllde sin flaska med vatten innan vi åkte till lägret. Och jag kunde ju inte dricak från hennes flaska för hon var sjuk och drack det med ibumetin och pollenallergi medicin. Så ganska gross.
På bussen påväg hem.

AAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW

 
 
 

Walking around town

Tänkte bjuda på lite bilder när jag och mina kompisar va på rix fm grejen. Eller göteborgskalaset. Tagna från Nabilas tumblr. :)

LOL

Omfg den filmen är nu i min topp 5-filmer listan. Seriöst, älskar sånna "tonårsfilmer" om man säger så. Som mean girls o flipped. Höhö bara om de fanns mer av sånna. Eller kanske de finns men orkar inte leta efter dom.
Om ni vill kolla på filmen utan att ladda ner(som jag) så finns den här och här. På den andra länken så är det med svensk text.

Göteborgskalaset

Hejhej! Idag va jag på göteborgskalaset med mina vänner. Vi gick direkt till rix fm grejen och såg när loreen, darin, danny osv uppträdde! Var roligt. Tog inga bilder men filmade dock när darin uppträdde tror jag? Hehe. Fortsättning av bilderna kommer senare ikväll eller imorgon. :) Have a good night!
tröjan kommer från JC, lånade av min storasysters :)

Ut med Alma

Hej :) Snart kommer Alma hit och vi ska typ jag vet inte. Hahaha vi gör ingenting men ändå så gör i något. Jaja, ska se om jag hinner äta något också.
vi för några dagar sedan

Nu; PLL

Nu ska jag äta mat och kolla på pll, älskar säsong 3! Så freaking bra. Men ses imorgon för är gansak trött nu efter att ha sprungit runt liseberg.

IT'S ALWAYS A GOOD TIME

Hahaha! Galet roligt var de juuu i liseberg med Kelly och Nabila. Vi träffades 12 och så tog vi spårvagnen mot liseberg och när vi har köpt entrébiljetter o åkband så åkte vi först slänggungan. Like always, en tradition typ ju. Åker alltid slänggungan först. :) Och så åkte vi olika karuseller och spelade i spelhuset. Vi åt hela tiden kändes det som! Men så blir de nog, köpte dock inte sockervadd men var inte sugen på de :)
När vi åkte hem hahah så var vi helt galna, eller Nabila iallafall -.- vi gjorde en miniflashmob och dansade omkring hahhaha.
 

Liseberg

snart åker jag till liseberg, blir kulkult :)
'
höhö ful bild :D men har ingen annan bild sååååååå får bli denna
 

Tacos

Helluuu!
För några dagar sedan så samlades jag och Kelly hemma hos Nahid för att laga och äta tacos. Vi gick först till lidl då och köpte de vi behövde. Here's some pictures like always! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink DIY Shorts

Ser ni dom rosa shortsen som jag har på bilden ovanför? Pretty eller huuur!
De var faktiskt rosa byxor som jag klippte av och gjorde till shorts. Men dom här shortsen ovanför har inte alltid varit så som dom är nu. Först så hade jag vikt upp dom bara. Helt vanliga. Men efter ett tag så ville jag göra något annorlunda. Så jag gjorde så att det blev luffsig eller vad man nu ska kalla det längst ner på shortsen. Och sedan blekte jag det. :)

Nu; The roommate

har lagat ägg med knäckebröd och varm oboy, och ska kolla på the roommate med leighton meester. Tror den är bra men får. Blog you tomorrow. :)

XUBI

Nu ska jag dricka xubi för första gången, hehe. Fick gratis kupong så nicenice :) Ska kolla på film oxå eller tv men ses imorgon.

5 things you didn't know about me

1. Min favoritfärg är rosa.
 
2. Min favoritaffär är nog forever21 fastän jag aldrig har varit där -.- (lolzz) men när jag besöker hemsidan så är det finfina kläder.
3. Jag älskar axelväskor, såna små som man kan ha och lägger in mobil, nycklar, plånbok och annat. Så lätt att bära också.
 
4. Leonardo Dicaprio är min favorit skådespelare.
 
5. Jag har en dagbok som jag inte har skrivit i på ungefär 1 eller 2 år. Men den har lås och jag vet inte vad jag har lagt nycklarna...Hehe
 

Före och efter

Efter att min syster fixade sina shorts så blevj ag oxå kreativ och började fixa och trixa med mina egna gamla/som jag inte använder kläder. Så project 1; sweater shirt är klar! såhär blev det :)
Det kommer komma fler såna inlägg så jag skapar en egen kategori som kommer heta DIY :)
 
 
Hoppas ni kan se vilken som är före o efter, haha. :)
Blev en slapp sweater som jag kan ha med linne eller utan, sån som man har på sig när man har fredagsmys eller på idrotten :)
 

All I ever wanted was the world,♡

 

Counter strike

Har nyss kommit ut från duschen och ska spela lite cs, var länge sen ju :) Snart är det middag så måste skynda mig, hehe.
badass ;D

Raining

Kom hem för drygt 5 min sen och nyss så börja det spöregna! Men jag och Kelly visste redan det för det började komma svarta moln men det kunde ta en halvtimma tills det skulle regna så lite smått coolt att jag hann hem utan ett dugg regn på mig och lite ointressant att jag skriver om det här. :)
Ska vänta tills det slutar regna och då ska jag ta ut junior på en liten promenad. ^^
Såhär såg det ut för några minuter sen
Och så här ser det ut nu o.o
 
 

Cepe blogg

Asså jag vet inte vad jag har gjort medm in blogg, kolla jag har freaking löv som header? asså dööör AHAHAHAH omg eller löv eller något men jag orkar inte assååååååå damp. och alla dom som har såna tutorial på youtube om hur man lägger till header är från 3 år sen och nu har ju blogg.se ändrat designen helt och hållet så jag fattar nooooolll. plus så hittar jag inte heller header, asså när man ska gå in och byta header så hittar jag inte den som man ska lägga in, asså jag bryr mig inte hejdååå raderar blogen -.- aufjakfnaskndskfj fml

Chocolate ice cream ~~

~Idag har dagen varit rätt så händelselös, har bara liggat i min underbara säng och kollat på disney, tumblr och annat :) Och så har det regnat mycket så håller mig gärna inne då, hehehe :) Nu så ska jag fortsätta äta chokladglass som jag lovelovelovelove. Seriöst älskar chokladglass, eller älskar allt som har med choklad att göra typ? Hahaha :D
Hejhopp här är jag för några veckor sen

American horror story

Efter att jag slutade följa pretty little liars på tv och följer det på datorn istället så har jag börjat Ä L S K A T american horror story, så freaking awesome! Allvar, den är så himla bra! Så rekommenderar den :) Anledningen till att jag skrev det är för att serien brukar komma på tv på kvällen, typ 24:00 :)

I see you walk by extra fly, baby where u going can i roll?

Heeeeeeeeeeej på er!

Idag så träffade jag Alma som jag inte har träffat på ungefär 1 månad, (I know!). Så det är alltid roligt att träffa henne och ta upp det som vi har missat haha :D Kom hem precis och duschade och ska snart äta. Tog några bilder på dagen också för det är rätt tråkigt att bara läsa och inte se några bilder, or am I right?! :)
Me and Almaaaa, hon har en blogg oxå besök; lifeofalmao.blogg.se
Haiiidooo, nu ska jag äta och annat ~~~~
 

Shoppat

Efter att ha varit i stan i flera timmar så hittade jag ändå bara 2 par linnen och ett par jeans...ska åka in till stan imorgon igen och se vad jag hittar, hoppas på något fiiiiiiint :)
RSS 2.0