Gratisskraplott.se

www.gratisskraplott.se är en hemsida där man kan få gratis skraplotter! Vet inte så mycket om hemsidan men antar att den är bra? Hur som helst så är den här hemsidan -> www.trisslotter.se <- i stort sett samma sak som gratisskraplott :)
 

Lägret, day 3

Denna dag var det halvdåligt med vädret, vattnet var skitkallt men vi badade ändå tror jag? Vi badade alla dagarna förutom 1 dag :) Paddlade kanot med bästis och köpte glass!
Dagens outfiiiittttttttz!
Michelle sminkar sig
 

Cupcakes

Igår så samlades vi alla förutom Fatima som försov sig haha :P Vi var hemma hos Carro och bestämde att vi skulle baka cupcakes och det gjorde vi. Jag och Nahid bakade choklad och Carro och Kelly bakade vanilj och sedan gjorde vi frostingen och färgade det :) Ovanpå det hade vi massor med strössel att välja mellan :D yummiiiieee det var gooottt!
Dom här två gjorde jag, jag veeet skitfula men ändå, det är insidan som räknas ;)

Makeover á la my style

Så jag hade lite allmänt tråkigt och surfade runt på internet, sedan kom jag till picmonkey som jag förövrigt älskar och redigerar typ alla mina bilder där. Och då kom jag till kategorin beauty section ungefär där det finns massa olika hjälpmedel att ta bort rynkor tex.
Valde en finfin bild på Demi Lovato och Taylor Swift som ni snart ska beskåda ;)
WOOOAH. Huuuge förändring or am I right? Ah, ni kan ju bara gissa vilken bild - vänster eller höger - som jag redigerade. Hahaha :)
Taylor dååå...
Taylor nu! Taddaaaa
 

Blue sky

För några dagar sedan var jag i näset med Kelly och min storasyster och hennes andra kompisar. Vi sola, bada, lysnsade på musik, grillade, dansade i vattnet. Hahaha det var juuuuu hur roligt som helst! Bra att komma borta och komma till stranden ibland, det behöver man :)
 

VEM ORKAR BLOGGA NÄR DET ÄR SOMMAR?

inte jag iallafall! Eller ibland bara, men idag fyller min käraste mamma år ♥ Grattiiiiiiis! Har bakat tårta och nyss så åt vi middag. Hur som helst så är jag mer aktiv på tumblr, t-hrown.tumblr.com heter jag där! Haiidoo!

Heyyy soul sisteeer

Har börjat fixa mig och snart ska jag gå och möta Kelly :) Ses när jag kommer hem, :D
 

BEACH

Imorgon bär det av till stranden! Weehooo, sist jag var där så vart det förra sommaren? Gööölänge sen! Så det är ju alltid kul att gå till thaa beach. Hur som helst så följer Kelly med och vi ska grilla och sola och blablabla, det man gör när man är på stranden? :)
Idag då, idag var jag ute med Kelly & Fatima och vi var bara och gick runt om man säger så? Men det var kul :)
OMG jag märkte nyss att min hårfärg ser heeelt ojämn ut här?? WHUTAFUCK. Blev något konstigt med ljuset men för att visa att mitt hår inte är så, så lägger jag upp en annan bild D:
Hahahahaha okej mitt hår blev kanske lite ojämnt but oh well. Btw märkte nyss att det är olika färger beroende på vilket ljus det kommer. :p
 
Fatimaaaaaa :)
 
 

Barbies dreamhouse

HAHAHA okej reta mig inte men jag älskar barbies life in dreamhouse. freaking addictive! så nu ska jag fortsätta kolla, cyaa
 

Goodmorning!

Vaknade för en timma sedan, men gick inte upp utan var fortfarande i min säng och kollade på keeping up with the kardashians..hahah bra start på dagen eller hur? Men nu så ska jag fixa mig och ta en god frukost. Idag är det halvdåligt väder så stannar hemma. :)

Lägret, day 2

Och då kommer vi till andra dagen från när jag och bästavän var i alingsås och sov över i 5 dagar. Here's some pictures. :)
 
Rise and shine! Flätade mitt hår i en sidfläta (?) och så gick jag och Carro till andra huset och åt frukost.
Kasta vattenballonger :p
Sjöööön
Beach-outfit. Vi skulle gå till stranden lygnared tror jag den hette?
Och när vi kom hem från stranden så regnade det...Btw så hade jag inte ens blötat ner mitt hår utan det var regnet..
Köpte 2 väskor på den lilla kiosken i stranden. Hahahahah jag vet skit fula men den högra är fulare än den andra. Ändååå ville bara ha en strandväska (i knooow skitful strandväska) som jag kunde smutsa ner hur mycket jag ville utan att tänka på hur mycket den kostar och blabla. Och apropådet så kostade den högra 20 kr.
Time 2 sleeeeeep, fast vi sov inte då utan satt uppe
:)

BROWN HAIR

Nu har jag färgat mitt hår! IHihi gjorde det igår kväll och resultatet blev exakt det jag ville. Men efteråt blev jag lite njaaaa för jag är ju inte van att se mig vid den färgen, men van mig ganska fort ändå. Här kommer bilder :)
Okej, ignorera glasögonen men såhär blev det!
Vid ljuset så ser det ut som vänster bild och i mörkret så ser det som på höger bild. ^^
Jag använde mig av ash brown liese och hade det i ungefär 45 min.
 

Bakat kärleksmums, yummiee

Så efter ungefär 1 och några minuter till av att baka kärleksmums så ska jag nu vila och ofcourse ta en bit av kärleksmums! Och kolla på film/tv. See uu :)

IT STARTED WITH A WHISPER

 

Little reasons to smile♥~~~~

littlereasonstosmile.tumblr.com

Mer bilder från kåsjön

DIY SHORTS

Liksom hur svårt är det att ta ett par gamla jeans som du inte längre vill använda, klippa till knäna och sedan vika upp dom? Hur bra som heeeelst juu. Om man inte vill ha dom så normala och tråkiga så kan man lägga till details. Min big sistaah tog och klippte till hur kort hon ville ha det. Sedan tog hon något som river bort jeansen och började riva det. Resultatet ser man nedanför. Sedan klippte hon hål i jeansen och rivde bort där med.
Tyckte det blev extra coolt när hon la nitar och tog bort halva 'fickan'. :)
Btw så vet jag hur det ser ut huller om buller med trådet, man kan alltid lägga in dom i torktumlaren så blir dom bättre antar jag? haha.

Kååååsjön

 
Idag blåste det extra mycket kändes det som! Omg när vi kom fram till kåsjön, efter hundra år för vi tog fler buss och så kom vi till heden tror jag det var? Och det var massa spelare från gothia cupet. Hahhaa :p Men poängen är iallafall att vi kom fram till kåsjön och det var typ inga där så vi valde en bra plats och la ner våra handdukar. Var en bra men blåsig dag :p

Swimming in kåsjön

Tomorrow. Då ska jag simma i kåsjön med mina vänner om allt går. Ni vet hur det oftast blir ändrade planer, eller oftast med mina vänner. :p Så hoppas det blir fint väder, eller fint. Hur ofta blir det fint väder i Sverige nuförtiden? Om man väntar på 24+ solklart så är man i fel land hahaha. Eller förra året var det inte hopplöst att hoppas på det men nu så tvekar man ju lite..
Blev nyss frisk så hoppas inte det gör så jag blir sjuk igen..!

Come on skinny love what happened here?

Helluu, var i allum en lång stund med Fatima, (som äntligen har kommit hem från norge) Kelly o Nahid. Vi åt i max och gick runt. Hahaha det hände verkligen en pinsam grej inne i max, fattar inte att det hände skämdes ihjäl mig :(. Hur som helst så är det ju det som blir ett funfunfunfun minne. Btw så gick vi in på macforum och så satte dom upp min blogg på deras dator -.- fick damp och rensade historiken hahah :)
lalalal random gif på one direction.

SICK

Great, kom hem med rinnande näsa, hostar 24/7, 4 och 4 eller fler myggbett. Och så suger sommaren, jag har typ inte gjort något som jag sa att jag skulle göra när jag var i skolan. -.-
 

Lägret, day 1

Nu kommer bilderna som jag tog när jag var på läger. Det var astråkigt på dagen men jag och carro kände ju inga där så kanske det var orsaken till det. Hahah men på kvällen blev det mycket roligare. På andra dagen så lärde vi känna lite människor och blablabla. Vi sov typ 8 st i ett rum, astrångt och man kunde inte andas. Plus så hade rummet inget utrymme alls så några fick sova på marken, hahhaa.
Jag kommer dela upp bilderna som vilka dag jag tog dom. :thumbup:
Mitt och carros rum
Tadaaa! Inget märkvärdigt, men vet ni vad?!?! vi fick det bästa rummet för vi hade en byrå. :) hhehehe och ingen annan hade det tror jag?
 
Här la vi alla våra småsaker
Jag sov där nere och carro sov där uppe. Men på första dagen så delade vi på carros säng för att vi var rädda. Hahaha.
Utsikten från vårt fönster
Där carro städade så var det små svarta grejer,asså det var skit äckligt så hon valde att skrubba rent det medan jag satt och kollade på. Hahahah :P
Outfitt of tha dayyyyyzzz
Här är vi och posar inne i tjejernas bathroom, nicenice
Hejsan hoppsan här är vi ute och går
Sjön
På natten så åt vi snacks och satt uppe och pratade.
 

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag äntligen hemma! Har saknat min familj något enormt, samma med mina bebisar <3 På lägret/kollot så badade jag massa, grillade, var uppe sent och pratade, åt, fick 4 myggbett, lärt känna nya människor, gått på "disco" osv. Men roligt var det iallafall! Bilder kommer imorgon :)
- bild från skolavslutningen - tiden har bara försvunnit känns det som...

Mes animaux

Tänkte visa lite bilder på mina bebisar, gucci och junior. Gucci är den mest b'itchiga katten jag känner till, hahah men samtidigt så kan hon vara kärleksfull och då spricker man av glädje. Junior är den mest fegaste och kaxigaste hunden som jag känner. Men från alla bråk som jag och gucci har haft så älskar jag henne ändå. Samma med junior.  You just gotta love 'em.

~~~~ombre hair~~~~

Galet snyggt är det ju. Men vet inte om jag skulle vilja ha det, är osäker på om det skulle passa mig. En annan anledning är ju att mitt hår är för kort. :( Klippte mig för superduper länge sen. Ångrar mig stort men finns inget att göra förutom att vänta tills det växer ut igen.
 

Pojkebo lägergård, alingsås

Nu har jag varit här i en dag, och förhoppningsvis har jag det roligt och bra. :) Tänkte visa lite hur huset jag bor i ser ut.Men orkar inte ta alla bilder haha så har tagit bara några men om ni vill se mer så kan ni gå in på länken som finns i slutet av inlägget.
 
Alla bilder från detta inlägg är tagna från här.
 
 
 

HISS & DISS

Long time no hiss och diss right? Men nu tänkte jag ändå så passa på att fylla i kategorin när jag ändå inte har något annat att göra. :P
 
Shorts! Me like! Det är ett sån tjejigt plagg men ändå så inte. Något som både är bekvämt och snyggt på samma gång. Shorts matchar ju nästan allting så det är ett stort ++++++. Något som jag gillar enormt med shorts är ju att man kan mixa och matcha hur man vill. Ena stunden kan man ha en cool stil med lädershorts och ena stunden sött som nedanför. Gaah kärlek för shorts <3
 
bild från we♥it
Habbo! Haha kalla mig töntig men what to do? Det blev helt dööött när hela habbo blev mutat (ni som är medlem där fattar vad jag menar) men nu när ägarna av habbo har tagit bort hela mut-grejen så blev det genast lite bättre. Men ändå, har nog vuxit upp från det där men ändå så händer det att jag loggar in då och då. Får bli hiss för att har massa minnen därifrån!
 
Att jag inte har gått till stranden på hela sommaren! Kan ni fatta det? Jag som lovade och längtade till stranden när jag satt inne på lektionen och pluggade matte när solen sken och det var 21+. Och nu när det äntligen är sommarlov så vred sig vädret tvärs! Det spöregnar och solen skiner bara en stund eller en hel dag. Ändå det räcker inte till för att havet ska bli varmt ( tycker jag ). But I gotta confess, regn kan vara mysigt men inte hela sommaren, nej tack!
'
Bild från we♥it
 
 
 
 
 

Nu sticker jaaaaaaaag! weehoo

Omg! Hoppas att jag inte har glömt något viktigt. Men om ni ska resa någonstans så vet jag en asbra hemsida 'packlista.com' där man ska kryssa i vart man ska resa och sedan så gör den en lista på såna saker man ska ta med sig. Hihi. Men hejdå! :)
 

See yaaaa :)

Imorgon är det dags för 5-dagars läger. But don't worry, ska tidsinställa några inlägg och om det finns internet där vi ska bo eller på bussen så bloggar jag också. Så tidsinställda inlägg + kanske inlägg från bussen eller där borta. Sounds goood :D
Blev nyss klar med packningen och den blev helt full. Haha kanske tog med mig lite för mycket kläder men man kan ju aldrig veta om det börjar regna eller om det är varmt. Så better to be on the safe side.
Jag och bästis på förra lägret :love:

I tell you all the time, heaven is a place on earth with you~

 
 
lana del rey

Congratulations Kelly!

Idag fyller Kelly 14 unga år! Happy birthday :D Angående om att jag åkte till stan så tidigt var för att jag skulle hitta en present till henne. Åt massa med pizza, godis och drack cola så är mätt just nu. Ska krypa mig in i min lovely säng och sätta på en film. Det blir -> you again <- som jag velat ha sett för länge. :)

Stan

Snart ska jag till stan snabbt för att köpa lite saker, men ses när jagkommer hem! xoxoooooo
 

RAINING

Sov och drömde (som vanligt...) men vaknade helt oväntat av att det regna. Hörde ju ljudet mot fönstret så efter det kunde jag inte sova och gick upp. Har inte gjort någonting intressant idag. Om 3 dagar ska jag åka på läger. :)
 

My day; grillning

Hej!
Vaknade runt 11 och fixade mig sedan kom Nahid och vi gick till Kelly. Och sedan så gick vi till lidl och köpte massa saker. Därefter gick vi till sjön och satte upp engångsgrillen och skulle grilla korvar. Men gissa vad? Failade som vi är så får vi inte riktigt igång elden. Men vi fick hjälp iallfall haha som tur är.
Vi ville göra smores men vi hade inte såna pinnar haha så vi fick ta såna aluminiumgrejer och riva det så det blev en lång pinne hahahah
 
 

Body spray

 Vet att bloggen har varit död i några dagar men har inget att blogga om. Btw, glöm bort det där med att jag skulle grilla idag, blev ändrade planer. Ska istället göra det imorgon. Var i allum en stund och skulle leta efter en ny bikini men hittade ingen fin :/ hittade däremot en body spray som luktar gott. Köpte den på h&m och kostade 40 kr. Nedanför kan ni se hur den ser ut :love:

Right now:

keeping up with the kardashians

Exciting!

Idag hände en ganska spännande sak, hoppas bara det går! :) Men vi (jag, Kelly o Nahid) kommer nog att hitta någon annan ändå om vi inte får den första. hahaha ni bara whut? Men berättar mer om det senare om vi ens får det.
Idag kollade vi på the devil inside, helt okej. Typ känner mig inte så rädd längre för skräckfilmer kanske för jag har vant mig? Imorgon ska jag fortsätta vara med kelly och nahid. Och på tisdag blir det grillning :)
Snart börjar mean girls på tv. Weeehooooo :D

I wish, I was strong enought to lift not one but both of us~

 
RSS 2.0