Lycka

Glädjen och leendet som hamnar på dina läppar när du kommer på att imorgon är det juni.

Hiss och diss

 

 

 

 

 

♥ Skolavslutning snart!

Behöver jag säga mer?

 

Inga mer läxor, inget mer vakna kl 7,

ingen dålig mat i bamba heheheheh.

 

♥ Milkshakes. Mhhhhhhhhhhhhh

gotteligott.

I loveloveloveloveloveloveiiit!

 

 


♥ Att fixa naglar. Älskar att måla mina naglar,

men jag är dålig på att måla coola saker som mario eller

vad det nu är inne att måla på naglarna.

Istället målar jag bara mina naglar i en färg. :)

 

 

♥ Att det regnar/blåser i Göteborg just nu.

As surt ju :(

Vill ha skinande sol och varmt för nu vill jag ha sommar!

 

 

♥ Att jag kom nästsist i orientering..Jahapp kul..

Men kan ju faktiskt klaga lite på att min sko

var dränkt i lera när jag kom till målet.

Så gissa vad som hände där? -.-

 

 

 

♥ Copy-cats. Vem gillar att bli kopierad?

Okej det går utmärkt om man kopierar

någon annan med en enstak grej.

Som tex en tröja. Men om jag (tex) skulle bli

en klon av en person dvs

köpa samma kläder som den person,

gå som den personen asså wtf.

Det börjar redan bli creepy så avslutar där.

 

 

You don't know a thing about me.

Well you like to bring me down don't you
But I ain't laying down, I ain't going down

Hammarkulle karnivalen dag 2 / lördag

Dag 2 så blev det jag, Kelly och Nahid. Btw så åkte jag en karusell! Jag åkte den som svänger jätte högt och den var typ som en klo? Eller en hand? Ehh vet inte men det var roligt iallafall!
Det var inte lika roligt som förra året men det var inte dötråkigt heller. ;)

Glaaassss, dålig bild





Sedan så körde vi vattenballongkrig. :P

Orientering

Jag är galeeeet trött, haha orkar inte! Hade orientering och kom hem nyss. Halva min vita sko är täckt av gegga. Smart av mig att just idag ta på mig VITA skor..mhm..Men ska inte slöa för idag ska jag hinna med mycket. :)

Hårfärg

Weeehooo. Ska färga mig. Och gissa till vad?! ROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller nej, men det är nära till rosa...nämligen brunt. *host* nära...
Nu är det slut på alla skämt, för då förvirrar jag er. Okej, ska färga mitt hår till ljusbrunt/brunt ungefär. Hihihh är sooo excited! Är trött på mitt svarta hår speciellt när sommaren håller på att komma.

Såhär har jag tänkt mig. :)

Picknick

Halloooj :) Vädret har varit underbart så jag och myy friendssss bestämde att vi skulle ha picknick för några dar sen.

Gårdagens outfit 25/05


shorts - h&m t-shirt - cubus kofta - h&m väska - turkiet

Hammarkulle karnivalen dag 1 / fredag

Bloggade inte någonting under dom här dagarna, men nu blir det några inlägg. :) I fredags åkte jag, Kelly och Nabila till hammarkullen för att se vad för roligt det var där. Det var aaas tråkigt, helt dött och vi åkte inte några karuseller alls. Men vi åt mat och drack massor. Sedan blev det självklart mcdonalds.

Min är den brun/gula och Kellys är den blå/gröna


Kelly gjorde en egen mössa som kostade 100 kr. I :love: Taylor. Taylor Lautner dåå :P


Jag och tjejorna brukar inte köpa styck glasser mer. Utan vi köper en hel paket och delar på det. Smaaart :thumbup:


Fathumaaaaaa, som inte kunde följa med


Hängde i parken ett bra tag innan vi gick hem :)

Nu har jag bestämt mig!!

Orkar inte mer! Från och med nuuuuuu, inga undantag (förutom lov) ska inte sitta och slösa timmar och timmar på meningslösa bloggar och annat skit som gör så att min tid går. Ska från och med NU bara blogga och tumblr. Är så sick av det här. Samma sak hela tiden, så nu ändrar jag mig!!

Meow




Kolla på Kellys ubersöta katt!! Herreguuuud. Den är helt fluffig och den har blåa ögon!!! Asså blåaaaaaaaaaa!Man kanske inte ser på bilder men ohmygod på verkligheten. Linus (katten heter så) är lika stor som Junior (min hund). Hahahah om inte större! Ne men den är stoooooooooor. Och så söt <3

Shot me out from the sky, you're my kryptoniteeeeee ∞



Bara en av alla störda bilder som jag har på min photo booth.
Vädret är på topp och imorgon kommer det att bli galeet roligt! :thumbup:

Just do it







TOP MODEL ALLSTARS

20:00 blir det att slappna av och kolla på tv-serien. Har bestämt mig att inte göra några läxor eller plugga till något prov alls idag! Eller...så kan jag ju göra franskan snabbt och sen är det klart! Orkar inte plugga för jag vill ha sommarlov nu. Men ska ändå så kämpa..

Longboard (?) och massa annat










Helloooo!
Var jätte varmt idag, eller det är det fortfarande men oooomg vad jag svettades. Tur att jag bytte om till shorts. :) Åt massor med glass idag och skrattade en hel del, hoppade runt, sprang, cyklade, sjöng, åkte longbord (om det heter så?) ossssvv. Känns verkligen som om sommaren håller på o komma. *hold your thumbs*

Never let the fear of striking out, keep u from playing the game ♥











Sun

Lovely daaayy, bloggar senare xo

M to the ovies

Har hunnit att kolla på filmer som jag velat att se sen filmerna kom ut på bio. Och nu när man hade ledigt på torsdag & fredag och helgen så tog jag mig tid att kolla på dom. :)

Rolig film som har lite av action, komedi, romantik osv. :)


Bra handling och massa annat hahah orkar inte men bra film. lolzzzz


Ganska lik filmen med Hilary Duff i, lizzie mcguire the movie. Hehe men jag tror jag föredrar denna mer.


As äcklig film, asså usch bläääääääääääääää. Den är ganska så "B" om ni fattar vad jag menar. Man kunde se vad som kunde hända senare för i alla "B" filmer så är det så. :P Men vid ett tillfälle var det sååå äckligt! *Spoiler* Två poliser höll i en tjej. Den ena höll vid fötterna och den ena höll vid huvudet. Och så delar tjejens kropp i två delar. Man ba....whuttttttttttttttt. Men kolla på den om ni vill bli äcklad och bli dampad och få stress. FÖR DEN HÄR ÄR ÄKTA EN STRESS FIIIIIIILM.

Run forest run





INVIGER MIN NYA KAMERA!! Eller...min familjs då. :p Vet ni vad?!? Jag har hållit mitt löfte, att springa varje söndag. Weehooo. Sprang med Nahid och Junior. Haha så söt han orkade inte och bara la sig i gräset och ville sova. Har tagit en lååång dusch och ska fixa mig för imorgon är det skola.

be careful who you open up to. only a few ppl actually care. the rest are just curious.



Vad som hände igår; vi kollade på the fourth kind i knappast 1 timma. För sedan gick jag och Fatima hem. Och påväg hem var det jätte läskigt, hahah tänkte på skiqakqak hela tiden. Damn you Nahid. Idag då, kollade på 21 jumps street. Rolig film men jag blev lite rastlös tillslut.
Idag är det fredag och jag ska ha det tråkigt.

Nahids place

Tjenaaa! :) Snart ska vi kolla på en läskig film hihi.

Match och filmkväll

Nu blir det filmkväll igen! Fast denna gång hemma hos Nahid. Hoppas det inte skiter sig igen :p
Men före det ska jag och Nahid åka till Fatimas match och kolla en stund. Hoppas dom vinner! Och efter det ska jag och Nahid åka vidare till lidl och köpa lite grejer. När allt är klart och Fatimas matcher är slut så ska vi gå hem till Nahid och kolla på film, antingen blir det paranormal activity 3 eller the fourth kind. Men for now, see yaa

Glasögon...for me??

Oh god damn it. Har märkt att min syn har blivit sämre jämfört med när jag gick i 6:an. Så...kollade upp min syn med Carro och Fathuma hos systern. Systern sa att jag kanske behöver glasögon. Men så sa hon också att jag ska vänta med att gå till optikern och kolla upp min syn för snart är de sommarlov och då kan min syn förändras under sommarlovet. Så nu blir det en låång bloggpaus! Just kidding, ska INTE vara vid datorn mer och spela meningslösa spel som tar upp min tid. Kan ni fatta hur mycket man kan göra av att inte vara vid datorn?? Och så var det förmodligen datan som gjorde så att min syn blev sämre. Men ska självklart blogga. Ohhh nu kom jag på min tumblr också -.- den får inte vara osociaaaaal, så okej bloggen + tumblr. Annars inget, totalförbjudet! Inte ens counter strike :(

Omg nu kom jag på en annan grej också! Betyder det att jag inte får läsa andras bloggar? Några bloggar är jag addicted to. OMG, mycket svårare än jag trodde! OKEJ SISTA!!!!!!!!!!1111 Bloggen + tumblr + några bloggar.
nu får ni se mina skills på att måla D:

så här kommer jag att se ut...kanske då.
tror ni att jag kommer att klara det? jag hoppas det...

My piggy bank

Eller snarare hund :p Köpte denna i jysk hehe för 40 för några veckor sen. Ville inte måla hela hunden färgad, istället målade jag hjärtorna och annat i färger. Tyckte att det skulle se ut för mycket om jag skulle måla hela hunden. :)

hakuna matata

 

Jogga

Tröööööööööööötttttttttttttttttttttt. Fatima, Nahid och jag bestämde att vi skulle börja springa/jogga/gå till partille varje söndag. Och så blev det för idag joggade vi dit. Hahahah mina ben = gelé. När vi hade kommit dit köpte vi glass och sedan gick vi runt lite. Höhö i mjukis..but what to expect? Som om vi skulle springa i jeans..

City

Åker till stan nu med Nahid och kanske Fatima. Haidoo
gammal bild, hade nyss börjat 7:an

Paranormal activity 2

Hej. Igår kollade jag, Nahid och Fatima på paranormal activity 2 hemma hos mig. Vi skulle egentligen kolla filmen hos Nahid men det gick inte. :p Den var inte ens såååå läskig. Kan bero på att vi kollade på filmen när det fortfarande var ljust ute. Efter filmen så gick vi ut och hade allmänt roligt ;P

Go for a walk

Slutade ganska tidigt idag! 13:30 tror jag. :p Vi hade inte engelska så det var ju naaaaaaajs :thumbup: Efter skolan gick jag och Fatima och promenerade med Junior. Vi gick ganska långt men det är ju ett steg till en hälsosammare liv :)

junior har fått längre hår, det hänger och hans svans, hahahaha ska inte ens tala om det. Men iallafall på sommaren ska vi klippa honom så han blir ännu gulligare. :D puttinutt


Torsdag

Maaaaaaaaat maaaaaaaaaat hejdå jag ska äta mat skit hungrig :( imorgon blir det nog filmkväll hos Nahid och på lördag stan med samma person. :) byebye tråkigt jag vet men heuheuh

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm choklad :love::love:

I was praying that you and me might end up together ♥

 

Skulle egentligen plugga & så kommer Fatima och frågar om jag vill följa med henne till lidl. Så vi åkte dit och påväg hem träffar vi på Amra och Sara. :) Det var ganska kallt speciellt när jag bara hade t-shirten och min skinnjacka. Vi satte iallafall oss inomhus och åt chips, choklad och snackade som vanligt.

Shiny nails

Målade mina naglar igår. På verkligheten så  ser det ut som om det glänser men vet inte om det gör det på bilderna. :P Använde mig av en mörkblå nagellack från flormar och avslutade med diamond blue isadora. Valde att inte bara ha isadora för att det skulle bli för ljust då. Dessutom ser isadora diamond blue's inte ens blå ut utan silver..
Så det blev ett fint kombination av en mörkblå färg och en lite blå/silver färg tycker jag :)


Vet att det kom lite utanför men eh :p

IKEA

Var och handlade massor med saker i IKEA och jysk. Familjen ska göra om vardagsrummet, hallen och badrummerna. Kommer bli awzuum. :) Bloggar senare om jag orkar. ;P

Hehehe, brist med fantasi så det blir en klassisk ikea logo.

I promise


När jag blir äldre och får en egen lägenhet och massa annat så ska jag adoptera en hemlös katt/hund. Tycker att alla eller dom flesta borde göra det. Det känns mer, asså det är svårt att förklara men man blir gladare och man vet att dom har känt på hur svårt det är att vara ute så dom uppskattar det mer om man tar hem den. Hahah men har tänkt på det länge och nyss såg jag en hemlös katt som sprang utanför mitt fönster. ): Och alla som känner mig vet att varje gång jag ser något liknande så blir jag alltid ledsen och kan inte sluta tänka på det. Ska lova en sak iallafall. Om jag skaffar en hund eller katt så ska jag inte köpa djuret från en zoo utan adoptera ett djur från en animal shelter.


Konstigt inlägg jag vet men ville bara säga det för tycker så himla synd när jag ser en hemlös katt/hund. Det gör extra ont för då tänker jag på Gucci och Junior och då blir jag superduper ledsen.

Test

Du är kär nu - nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - tror inte det
Nån har sårat dig så du börjat gråta - jaa
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
-  aa
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - yess
Jag har smygit ut utan lov - nepp
Jag har ljugit om var jag är för någon - osäker på detta
Jag har en hemlighet som ingen vet - alla har det?
Jag har struntat i ett prov - nej

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- nej
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - jaaa, azzzåå absolut vodka är kärlek pusssouss<3<3<3<33<3<3<
Jag kan inte svälja piller - hahah aa
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ne
Jag har vaknat gråtande - mmm
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - aa
Jag har sett någon dö - nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ne
Någon nära till mig har begått självmord - nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - nej
Jag har sett en fallande stjärna - aa
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - aa
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - frågan är; vem har inte det?
Har sparkat en kille mellan benen - ej
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej
Druckit en hel liter mjölk på en timme - nej
Jag har medverkat i en teater - aa
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - aa heheh
Du har fångat en snöflinga med tungan - aa
Jag har suttit på ett tak på natten - nej
Jag har aprillat någon - ...what
Jag har åkt taxi - nej ):
Jag har ätit sushi - aa
Jag har åkt snowboard - nonono

We didn't realize we were making memories, we were just having fun.

 

 

När vi tjatade om att stanna kvar ensamma, asså utan killarna och ha våra mac <3 Och när vi tog 1000000000 bilder på photobooth

ledsen, förvånad/chockad, söt/glad, arg.

När hela klassen gick på en låååååång promenad, så mysigt

Alla basketmatcher jag har spelat och de få gångerna vi bråka med de andra laget som vi förlora mot. HAhah dåliga förlorare? yesbox

När jag skulle fylla 13 år. And ofc mitt långa hååår

När jag & Amirah åkte denna karusellen. Kan inte fatta att hon lyckades övertyga mig. Asså jag. åkte. den. När vi stod i kön och det skulle bli vår tur så fegade jag ur. Jag gick ut från kön och Amirah blev arg så vi fick stå sist i kön igen. Och när det var våran tur igen så ångrade jag mig när vi satt oss där och den maskinen hade låst oss. Hahaha jag skrek "hallå jag ångra mig, hallå hallå släpp mig hallå" HAHAHAHA. En av de bästa minnerna hammarkullefestivalen :love:

Sara och jag när vi umgicks och studsade studsmatta hela tiden heheheh

yeeey


stolttjej.com :thumbup: & skrytarN heheheh

My milkshake

brings all the boys to the yaaaard


Ser kanske inte så gott ut but I swear, mucho buenoooo

Swimming



Hejjjj! Simmade idag med Fatima, hihi var jätte roligt! Vi åkte dit för båda två suger på att dyka..men gissa vad?? WE DID ITTT. Heheh nu kan båda två göra det. :) Efter det åt vi på NFC och sedan letade vi efter twister fast med vanilj. Den är as god men den var sällsynt/utrotningshotad (hahahahah) kunde inte hitta den någonstans så fick ta den vanliga. :( Btw så sprang vi i klassen 2,5 km idag...såååå gissa om jag är trött. BUT IT AIN'T GONNA STAPPP ME FROM TUMBLIIN'

Nu blir det Glee

Har missat tusental avsnitt känns det som så får bli att kolla på det nu då. Sista avsnittet jag kollade på var när Quinn hamnade i en bilolycka? Haha ser ni, det var så länge sen så jag inte kommer ihåg. Där ser man...btw så hade jag på mig för första gången i skolan shorts på onsdag. Hihih, var inte så kallt som jag trodde! :D

dead xx

bitches...

det här är en personlig meddelande till två bitches i min skola. en heter balaba och den andra heter shikwakkwak. nice nam huh? :D ska lösenordskydda så dom två inte kan komma in nu. byyeee

School 2morrow

Imorgon är det somsagt skola. Det blev ju bra ändå, 2 dagar extra ledigt, men skulle bli extra extra suuuper bra om vi var lediga imorgon också. Hörde att någon sa att en skola är ledig på onsdag? Har anyway målat mina naglar, lite annorlunda men det är bara naglar ändå ._.

HAHAAH vad hände här...........jag ser as rolig här :(

Tina :)

Junior, hahaha märkte nyss att han & Tina kollade åt samma håll. Profil! :D

Grillaaa!

Idag ska vi grilla, woopwoop. Hahaha skoja vad betyder de ens? :( Bloggade inte så mycket under helgen och igår för jag orkade inte. Hehe är för lat och det hände inte så mycket såååååååå...

Det är ändå så bra väder  :thumbup:
RSS 2.0